Trend Consult, vânzări în creștere pe primul trimestru din 2015 Trend Consult, vânzări în creștere pe primul trimestru din 2015
Trend Consult, unul din liderii pieței de consultanță în vânzări și training din România anunță vânzări de 650.000 de Euro în primele trei luni... Trend Consult, vânzări în creștere pe primul trimestru din 2015

Trend Consult, unul din liderii pieței de consultanță în vânzări și training din România anunță vânzări de 650.000 de Euro în primele trei luni ale anului 2015 în creștere cu 12% față de perioada similară a anului trecut. Compania a atins nivelul de 46% din target-ul de 1,4 milioane de Euro, stabilit pentru anul 2015, continuând evoluția pozitivă a anului precedent. 2015 este anul în care Trend Consult aniversează 15 ani de activitate, performanţă şi inovaţie în consultanţă de business.

‘‘Începutul lui 2015  a fost foarte bun pentru piața de consultanță în vânzări și training. Suntem optimiști că ne vom atinge obiectivele stabilite și în acest an, iar acest lucru presupune o creștere de 10% a cifrei de afaceri, față de rezultatele din 2014. În ceea ce privește vânzările, în primele trei luni am atins 45% din ceea ce ne-am propus pentru acest an

Marius Decuseară-Brandenburg, Managing Partner Trend Consult

În primul trimestru al anului 2015, din totalul proiectelor contractate în valoare cumulată de 650.000 de euro, Trend Consult a livrat deja clienților proiecte în valoare de 300.000 de euro, reprezentând 21,5% din targetul stabilit pentru anul 2015, depășind astfel estimările inițiale cu 2,5%. Serviciile principale ale grupului au avut o contribuție totală în cifra de afaceri după cum urmează:

  •      52% Servicii de training în Leadership & Soft Skills;
  •      33% Servicii de consultanță și training în vânzări;
  •      15% Servicii de Teambuilding & Conferințe.

Având în vedere importanța înțelegerii modului în care se iau deciziile de cumpărare și a impactului acestora în definirea strategiilor de vânzări, Trend Consult organizează pe 27 mai, la București,  cea de a doua ediție a Sales Performance Summit, un eveniment dedicat exclusiv liderilor și managerilor din vânzări.

Invitatul special al summit-ului, Tamara Schenck de la MHI Research Institute, va prezenta în exclusivitate rezultatele și concluziile studiului aplicat pe 2000 de companii de top din întreaga lume.

Trend Consult este unul din liderii pieţei de training şi consultanţă în vânzări, cu operaţiuni în România, Austria şi Polonia. În 2014 a anunțat o cifră de afaceri de 1.300.000 de euro, în creștere cu 40% față de rezultatele din anul 2013.

În 2014, Trend Consult a furnizat servicii către peste 50 de companii, printre care se numără: Autonom, Banca Comercială Română, Bergerat Monoyeur Group, Biofarm, Coca-Cola HBC România, GDF SUEZ Energy România, Honeywell International, ING Bank România, Kaufland, GSK România, Farmexpert DCI, Orange, Provident Financial, Raiffeisen Bank, Dacia Renault România, REWE România, Telekom România, WWF.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: