Egiptul s-a pregatit intens pentru a primi turistii romani in vara acestui an, asteptandu-i cu peisaje extraordinare, o paleta extinsa de optiuni de petrecere...

Egiptul_antic_2014 (57)Egiptul s-a pregatit intens pentru a primi turistii romani in vara acestui an, asteptandu-i cu peisaje extraordinare, o paleta extinsa de optiuni de petrecere a timpului liber si un bogat tezaur cultural si istoric. Trei turoperatori ofera zboruri de tip charter spre destinatiile favorite din Egipt: Cocktail Holidays, Kartago Tours si TEZ Tour.

Charterele stau la dispozitia turistilor inca de la inceputul anului 2014. Introducerea acestor zboruri reprezinta rezultatul cresterii solicitarilor turistilor romani pentru tara piramidelor.

Pentru vara anului 2014, cei trei turoperatori au pregatit pachete de vacanta potrivite tuturor cerintelor turistilor romani. Programul de chartere oferit de turoperatori este urmatorul:

KARTAGO TOURS

Iunie – Octombrie 2014: zboruri saptamanale catre Hurghada, in fiecare miercuri, cu plecare din Cluj Napoca si Bucuresti.

COCKTAIL HOLIDAYS

August – Octombrie 2014: chartere saptamanale TAROM catre Sharm El Sheikh, in fiecare sambata, cu plecare din Bucuresti.

TEZ TOUR

Iunie – Noiembrie 2014: chartere saptamanale catre Hurghada si Sharm El Sheikh. Zborul catre Hurghada este accesibil in fiecare sambata, in vreme ce zborul catre Sharm El Sheikh este operat in fiecare miercuri.

Un aspect important pe care turistii trebuie sa-l aiba in vedere atunci cand aleg Egiptul ca destinatie de vacanta este acela ca in noaptea dintre 25-26 septembrie aceasta tara trece la orarul de iarna. Mai precis, ora 00:00 devine ora 23:00.

Considerat unul dintre cele mai frumoase state din lume, fascinant prin prisma istoriei sale indelungate si bogate in mituri, beneficiind de o pozitionare geografica remarcabila si posibilitati nenumarate si inedite de petrecere a timpului liber, Egiptul este o destinatie de vacanta cu un potential turistic remarcabil, ce inregistreaza progrese constante in oferirea de servicii de inalta clasa turistilor din intreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: