Trei noi rute în portofoliul Wizz Air cu plecare din Cluj Trei noi rute în portofoliul Wizz Air cu plecare din Cluj
Operatorul de transport aerian low-cost Wizz Air va începe în această săptămână trei noi rute atractive din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm. Pasagerii... Trei noi rute în portofoliul Wizz Air cu plecare din Cluj

Operatorul de transport aerian low-cost Wizz Air va începe în această săptămână trei noi rute atractive din Cluj-Napoca spre Malta, Larnaca şi Stockholm. Pasagerii care îşi planifică în această perioadă vacanţa de vară spre aceste destinaţii îşi pot rezerva bilete de la doar 104 de lei pe wizzair.com.

Cu şase aronave moderne Airbus A320 şi cu un echipaj local format din aproape 200 de profesionişti în domeniul aviaţiei, linia aeriană oferă acum 35 de destinaţii spre 17 ţări din Cluj-Napoca, cu preţuri pornind de la 39 de lei.

Wizz Air a lansat anul acesta din Cluj-Napoca, patru noi rute, inclusiv cea care face legătura cu Bratislava, la începutul lunii martie. Wizz Air oferă peste 1,9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din Cluj-Napoca în anul 2017, ceea ce reprezintă o creştere cu 26% de la an la an.

În 2016, peste 1,3 milioane de pasageri au călătorit din şi spre Cluj-Napoca. Operaţiunile companiei în Cluj-Napoca susţin mai mult de 1.000 de locuri de muncă în industriile de aviaţie și turism.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA

Destinaţia           Zilele     Începe din           Preţuri de la

Bratislava            luni, vineri           10 martie 2017  RON 69

Malta    miercuri, duminică           26 martie 2017  RON 104

Stockholm          luni, vineri,          27 martie 2017  RON 109

Larnaca  marți, joi, sâmbătă          28 martie 2017  RON 109

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: