Travel trends: unde îşi doresc românii să petreacă la cumpăna dintre ani? Travel trends: unde îşi doresc românii să petreacă la cumpăna dintre ani?
Nu numai că turiştii români au prins gustul vacanţelor în ţări exotice, dar şi-au dat seama că îşi pot petrece Revelionul în destinaţii de... Travel trends: unde îşi doresc românii să petreacă la cumpăna dintre ani?
Cuba

Cuba

Nu numai că turiştii români au prins gustul vacanţelor în ţări exotice, dar şi-au dat seama că îşi pot petrece Revelionul în destinaţii de lux la preţuri mai mici dacă îşi cumpără din timp biletele.

Aşa că, deşi ne aflăm la începutul toamnei, când încă se mai consumă „vacanţele de vară”, există turişti care încep deja să se gândească la următorul concediu şi profită de reducerile de early booking pentru rezervarea nopţii dintre ani.

„Cea mai vândută vacanţă de Revelion anul acesta estimăm că va fi Maldive. Este o destinaţie nou introdusă, premium şi chiar dacă este printre cele mai scumpe, s-a ocupat deja în proporţie de 30%. În ultimii ani turiştii prefera pentru Revelion fie vacanţele cu mult soare şi relaxare pe insule exotice cum sunt Maldive, Mauritius, Bali şi Republica Dominicana, fie circuitele în care îmbina şi aspectul cultural în Thailanda şi Bangkok sau Mexic şi Cuba”, afirmă Daniela Dumitrică, Marketing Manager Paralela 45.

Maldive, paradisul iubitorilor de sporturi acvatice, cu bungalow-uri suspendate deasupra apei, se număra printre cele mai căutate oferte anul acesta, în ciuda preţului pachetului care începe de la 3985 euro/ persoană pentru 6 nopţi cazare la hotel de 5* cu masa conform ofertei, bilet de avion şi transfer.

O variantă mai accesibilă a paradisului acvatic sunt insulele Mauritius, aflate de-a lungul coastelor continentului african, unde oferta începe de la 2850 euro/ persoană pentru 8 nopţi cazare hotel de 5* demipensiune, bilet de avion şi tranferuri.

Cu un buget mai scăzut, turiştii aventurieri pot vizita Mexicul şi Cuba, respectiv oraşele Cancun şi Havana, într-o excursie de 9 nopţi la hoteluri de 4 şi 5*, bilet de avion şi transferuri, începând de la 2190 euro/ persoană. O astfel de vacanţă satisface gusturile fiecăruia prin atracţiile culturale, muzee, catedrale şi pieţe, dar şi prin cadrul natural deosebit cu plaje superbe şi nisip alb şi bogăţii arheologice.

Cei ce-şi doresc să facă shopping, dar în acelaşi timp să stea şi la plajă pot merge în insulele Bali pentru 6 zile, iar apoi îşi pot continua vacanţa cu vizitarea oraşului Singapore, megalopolisul cosmopolit situat la răspântia a numeroase culturi. Oferta începe de la 1945 euro/ persoană timp de 8 nopţi la hotel de 4 şi 5* cu mic dejun, transport avion şi transferuri.

Cele mai accesibile vacanţe de Revelion rămân în Thailanda şi Republica Dominicană. Cu un buget de 1245 euro/ persoană, turiştii pot sta la plajă în renumită staţiune thailandeză Pattaya şi pot vizita siturile arheologice din apropiere, urmând apoi să petreacă şi câteva zile în Bangkok. Oferta include 7 nopţi de cazare la hoteluri de 5*, transport cu avionul şi transferuri.

Republica Dominicană este destinaţia ideală pentru o vacanţă de vis atât pentru cei ce doresc să se bucure de servicii de lux într-un resort all inclusive, cât şi pentru iubitorii de eco-aventură, artă, cultură, distracţie sau pentru cei ce vor doar să se relaxeze pe nisipul alb al plajelor. Oferta de Revelion începe de la 1375 euro/ persoană pentru 8 nopţi de cazare la hotel de 5*, ultra all inclusive, transport cu avionul şi transferuri.

Thailanda

Thailanda

Republica Dominicana

Republica Dominicana

Maldive

Maldive

Mexic

Mexic

Singapore

Singapore

Bali

Bali

Mauritius

Mauritius

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: