Tripsta anunță lansarea unei aplicații noi și gratuite pentru rezervarea de călătorii, destinată dispozitivelor iPhone! Prin intermediul noii aplicații de travel, concepută de Tripsta exclusiv...

Logo tripsta 800x200Tripsta anunță lansarea unei aplicații noi și gratuite pentru rezervarea de călătorii, destinată dispozitivelor iPhone! Prin intermediul noii aplicații de travel, concepută de Tripsta exclusiv pentru iPhone, utilizatorii au posibilitatea să caute și să rezerve rapid și simplu bilete către orice destinație.

Caracterizată prin rapiditate, simplitate și design inovativ, noua Tripsta App este disponibilă gratuit, din 4 august 2014. Aplicația este disponibilă pe plan internațional în cadrul App Store și în 9 limbi:engleză, rusă, germană, franceză, italiană, spaniolă, turcă, poloneză și română.

Pantos Papazoglou, Mobile Product Manager Tripsta și coordonator al echipei care a devoltat aplicația mobilă

“Am dezvoltat aplicația pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor noștri, în condițiile în care aceștia folosesc tot mai mult dispozitivele mobile pentru a-și rezerva biletele de avion. De altfel, rezervările făcute pe platforma Tripsta prin intermediul dispozitivelor mobile au crescut cu 53,6% în 2013”

Noua Tripsta App le permite utilizatorilor să selecteze destinația dorită, data de plecare și cea de întoarcere, dar și numărul de pasageri alături de care vor efectua călătoria. În funcție de preferințele și alegerile utilizatorilor, rezultatele căutărilor sunt afișate fie în funcție de preț, fie în funcție de momentul plecării. Aplicația include și opțiuni suplimentare care permit realizarea de căutări specifice, în funcție de linia aeriana și de suma maximă pe care utilizatorul dorește să o plătească pentru bilete.

Designul aplicației se concentrează pe uzabilitate și simplitate, urmărind să ofere cea mai buna experiență posibilă utilizatorilor. Tripsta App este compatibilă cu dispozitivele care rulează sistemul de operare iOS7 și pe cele superioare (cum ar fi iPhone 4/4S și iPhone 5/5S), ecranul aplicației adaptându-se în funcție de dispozitiv.

Tripsta App le oferă utilizatorilor săi o nouă experiență, care urmărește să-i inspire să folosească aplicația pentru a-și organiza și rezerva următoarea călătorie către destinația favorită.

Rezervările realizate prin intermediul Tripsta App beneficiază de un discount de 10 euro. Aplicația Tripsta App – care figurează deja în secțiunea ”Best New Apps” a UK App Store – poate fi descarcată gratuit din App Store accesând acest link.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: