Una dintre cele mai căutate destinaţii turistice rămâne şi anul acesta Grecia, care îi aşteaptă pe tineri cu oferte atrăgătoare sinonime cu distracţia, soarele...

ThasosUna dintre cele mai căutate destinaţii turistice rămâne şi anul acesta Grecia, care îi aşteaptă pe tineri cu oferte atrăgătoare sinonime cu distracţia, soarele şi sporturile nautice.  Ce vacanţe preferă tinerii după examenul de BAC. Care sunt cele mai avantajoase oferte?

Insulele greceşti îşi întâmpină turiştii cu servicii impecabile, privelişti încântătoare şi multe activităţi pentru cei aflaţi în căutarea unor senzaţii tari, prin staţiunile cu deschidere la Marea Egee – Thassos, Paralia, Olympic Beach, Leptokaria, Nei Pori şi Platamonas, şi cele de la Marea Ionică – Corfu, Lefkada, Pârga şi Vrachos.

„Din ce am observat de-a lungul ultimilor ani, tinerii călătoresc ieftin, dar des. Aproximativ 70% din ei prefera să-şi petreacă vacanţele în afara ţării, cel puţin două pe an. Vara, mulţi aleg Grecia, pentru că este aproape şi pot ajunge repede cu autocarul, iar ofertele sunt foarte accesibile. În acelaşi timp caută şi zonele unde se pot practica diferite sporturi şi există o viaţă activă de noapte, de aceea bugetul destinat cazării şi transportului este cât mai redus. Pentru a încuraja turismul în rândul tinerilor vom introduce în această vară programul <<Vacanţe fără restanţe>>, prin care în perioada 8 iulie – 12 august oferim o reducere de 12% pentru destinaţiile din Grecia cumpărate online de pe site-ul www.paralela45.ro”

 Alin Burcea, Preşedinte Paralela 45

Thassos, denumită şi „Insula de smarald” este un loc cu o istorie fascinantă şi de o frumuseţe rară. Tinerii în căutare de distracţie, cărora le place viaţa de noapte, vor avea o largă varietate de opţiuni. Oferta de cazare începe de la 29 euro / persoană / noapte.

Vezi pe Travel Trends Magazine cele mai bune oferte pentru Paralia – Olympic Beach şi Platamonas – Nei Pori, dar și pentru Lefkada și Corfu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: