Air France KLM, unul dintre cele mai mari grupuri din din industria de transport aerian, lanseaza, incepand cu data de 16 ianuarie, primele oferte...
KLMAir France KLM, unul dintre cele mai mari grupuri din din industria de transport aerian, lanseaza, incepand cu data de 16 ianuarie, primele oferte din acest an la bilete de avion.

Tarifele reduse se refera, in primul rand, la zborurile catre hub-urile grupului Air France KLM, respectiv spre Amsterdam si Paris:

  • 109 euro Bucuresti – Amsterdam si retur (KLM).  Oferta este valabila pentru rezervari pana pe 23 ianuarie, iar calatoria trebuie sa se desfasoare intre 1 februarie – 30 martie (ultimul retur).
  • 129 euro Bucuresti – Paris si retur (Air France), pentru rezervarile facute pana pe 31 ianuarie, calatoria in perioada 1 februarie – 16 martie (ultimul retur)

Preturile sunt pentru calatorii dus intors cu plecare din Bucuresti, includ taxele de aeroport si taxa de emitere si se pot rezerva pe site-urile www.airfrance.ro sau www.klm.ro.

Totodata, incepand din ianuarie, oficialii KLM si Air France ne vor incanta lunar cu 3 zile de oferte in care vom avea acces la preturi promotionale catre 3 destinatii de senzatie.

Prima perioada de reduceri de tipul “3 ZILE, 3 DESTINATII” incepe chiar din 16 ianuarie. KLM va avea in perioada 16 – 18 ianuarie 2014 reduceri la biletele de avion catre:

  • Beijing de la 499 euro (redus de la 690 euro)
  • Singapore de la 499 euro (redus de la 839 euro)
  • Mexico City de la 679 euro (redus de la 930 euro)

Perioada de calatorie pentru Beijing si Singapore este 16 ianuarie – 19 iunie 2014 iar pentru Mexico City este 16 ianuarie – 30 aprilie 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: