Ştim deja că v-aţi rezervat deja mini sejururile cu care doriţi să vă impresionaţi jumătatea de Valentine’s Day. Poate chiar în aceste momente sunteţi...
heart-island-australiaŞtim deja că v-aţi rezervat deja mini sejururile cu care doriţi să vă impresionaţi jumătatea de Valentine’s Day. Poate chiar în aceste momente sunteţi în avion, la câţiva zeci de mii de metri altitudine. Însă agenţiile de turism mai au surprize şi pentru cei care s-au hotărât azi să îşi rezerve vacanţa de vară.

Astfel, la Christian Tour, fiecare cuplu care va rezerva un sejur intern sau extern şi chiar un circuit în data de 14 februarie, va primi un voucher cadou ce va putea fi folosit la achiziţionarea ulterioară a vacanţelor către destinaţii din oferta agenţiei.

Găsiţi aici cele mai hot destinaţii şi oferte din 2014 şi nu numai.

În acelaşi timp, reprezentanţii agenţiei, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală de profil, oferă o excursie în doi la Sidari – Canal D’Amour, pentru cei care îşi rezervă o vacanţă la hotelul Memento Kassiopi Resort din insula Corfu, excursia cadou fiind organizată în cadrul sejurului pe care îl vor petrece pe insulă.

Iar dacă plănuiţi să mergeţi într-o croazieră all inclusie Brizele Mediteranei, cu plecare pe data de 14 mai, agenţia vă oferă cadou un tur panoramic al Romei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: