Operatorul de transport aerian Blue Air, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa low cost, a anunţat deschiderea primei baze operaţionale din...
Blue Air - fleet (1)Operatorul de transport aerian Blue Air, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa low cost, a anunţat deschiderea primei baze operaţionale din Italia prin zborul direct Torino (Caselle) – Catania şi retur.

Potrivit oficialilor transportatorului român, zborurile vor avea 6 frecvenţe/ săptămână, primul zbor înregistrând un grad de ocupare de peste 70%.

Biletele de avion pot fi achiziţionate la preţuri începând de la 42,99 euro pe segment de zbor, transportul bagajului de mână fiind gratuit, în limita a 10 kilograme.

Care sunt destinatiile operate de Blue Air in orarul de vara 2015

TRN-CTA_ROBlue Air are un portofoliu de peste 30 de rute în Europa, în afară de noua rută, compania legând România de Italia prin 10 alte destinaţii precum Bologna, Catania, Milano, Napoli, Roma, Torino (Cuneo) şi retur – cu plecare din Bucureşti, Bologna, Milano, Roma, Torino (Cuneo) şi retur (cu plecare din Bacău).

Operatorul de transport aerian low cost Blue Air leagă România (Bucureşti, Iaşi, Cluj, Sibiu, Constanţa, Bacău, Braşov) de 20 de destinaţii europene.

În urma cu un an, brandul Blue Air a fost preluat de compania Blue Air-Airline Management Solutions. Potrivit celor mai recente date de la Ministerul de Finanţe, compania a avut în 2013 o cifra de afaceri de 140 milioane de lei (circa 32 mil. euro)  şi pierderi de 76,3 milioane de lei (aproximativ 17 mil. euro).

Orar de zbor Torino (Caselle) – Catania:

Ruta

Plecare

Sosire

Zi de operare

TORINO-CATANIA

8:10

10:10

luni, marti, miercuri, joi

16:15

18:15

vineri, duminica

CATANIA-TORINO

10:55

12:55

luni, marti, miercuri, joi

19:00

21:00

vineri, duminica

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: