Travel trends: cum arată primul Virgin Hotel deschis de Branson în Chicago? – FOTO Travel trends: cum arată primul Virgin Hotel deschis de Branson în Chicago? – FOTO
Excentricul miliardar Richard Branson (averea sa era estimată în toamna lui 2014 la circa 5 miliarde de dolari) şi-a inaugurat recent prima unitate din... Travel trends: cum arată primul Virgin Hotel deschis de Branson în Chicago? – FOTO
chamberdouble_750x500_164A6554 (1)Excentricul miliardar Richard Branson (averea sa era estimată în toamna lui 2014 la circa 5 miliarde de dolari) şi-a inaugurat recent prima unitate din reţeaua Virgin Hotels.

Deschis în Chicago, într-o clădire istorică, emblemă a oraşului – Old Dearborn Bank Building, pe care grupul Virgin a achiziţionat-o în urmă cu patru ani – hotelul este primul din ceea ce Branson vrea să transforme într-o reţea. Astfel, potrivit informaţiilor Virgin Hotels, o a doua unitate va fi deschisă în Nashville în vara anului viitor, urmând ca al treilea hotel al reţelei, şi primul de acest gen, să primească turiştii din New York în toamna lui 2017.

“Este un vis mai vechi al meu de a crea hoteluri frumoase, confortabile şi plăcute pentru oaspeţi, în care să le pot oferi ce îşi doresc şi ceea ce au nevoie fără a le băga mâna adânc în buzunar”, a declarat Richard Branson, fondatorul imperiului Virgin (un grup cu peste 400 de companii active în întreaga lume, în domenii precum muzică, aviaţie, bănci, companii de telefonie sau chiar turism spaţial).

Virgin Hotels Chicago pune la dispoziţia oaspeţilor 250 de camere, 40 dintre acestea fiind apartamente cu un dormitor, alte 2 fiind apartamente de tip penthouse. Designul camerelor, extrem de interesant, pare să fie creat special pentru a satisface cerinţele călătorilor de business, care pot lucra, cu uşurinţă, chiar din pat.

Fiecare cameră a hotelului, extrem de spaţioasă, este împărţită în două zone, denumirea oficială de pe site fiind de “chambers”. Între spaţiul de dormit şi dressing – care este separat pentru doamne şi domni – există o uşă care poate fi închisă pentru a oferi mai multă intimitate. În plus, doamnele au şi o masă pentru aplicarea machiajului separată de restul băii.

Resturantul principal este The Commons, un lounge ce se întinde pe două etaje, unde clienţii hotelului pot lua micul dejun, masa de prânz sau cina, fiind şi un “happy hour”. În total, vor exista 4 localuri pentru masă. Un lounge aflat pe acoperiş, Miss Ricky, va fi deschis în primăvara acestui an, la fel şi un rooftop bar, urmând să fie deschisă şi o cafenea – Two Zero Three.

Preţul unei camere porneşte de la 195 de dolari/noapte.

virgin-hotel-chicago-2 virgin-hotel-chicago-3 grandchambersuite_750x500_164A5960 grandchambersuite_500_164A6077_retouch-c allrooms_vanity_164A6342_500_ClosetVanity (1) allrooms_shoes_750x500_164A6364 allrooms_750x500_164A6415 grandchambersuite_750x500_164A6052

virgin-hotel-chicago-4

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: