Operatorul de transport aerian TAROM, una dintre principalele companii de profil de pe piaţa locală, sărbătoreşte pe 18 septembrie 60 de ani de activitate...
taromOperatorul de transport aerian TAROM, una dintre principalele companii de profil de pe piaţa locală, sărbătoreşte pe 18 septembrie 60 de ani de activitate iar oficialii companiei şi-au propus să marcheze acest moment printr-o serie de oferte pentru destinaţiile din portofoliu.

Astfel, pe parcursul întregii luni, TAROM va pune la vânzare săptămânal bilete de avion către 6 destinaţii inedite. În prima săptămână din septembrie, pasionaţii de travel vor avea bilete de avion care pornesc de la 179 de euro pentru o călătorie dus-întors între Bucureşti şi Amman, Barcelona, Beirut, Dublin, Londra, Madrid, Nisa sau Paris.

Potrivit informaţiilor companiei, perioada de vânzare a biletelor este între 1 şi 5 septembrie, iar perioada de călătorie este până la data de 5 martie 2015.

Trebuie să ştiţi că există şi o excepţie: nu intră în ofertă călătoriile din intervalul 20.12.2014 – 4.01.2015. În cazul în care cel puţin un tronson de călătorie este în intervalul menţinonat, oferta nu se aplică.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agențiile proprii sau de la agenții autorizați TAROM.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: