Potrivit oficialilor British Airways, unul dintre cei mai mari operatori de transport aerian la nivel mondial, compania va introduce odată cu trecerea la programul...
BAPotrivit oficialilor British Airways, unul dintre cei mai mari operatori de transport aerian la nivel mondial, compania va introduce odată cu trecerea la programul de iarnă din acest an mai multe zboruri din London City către destinaţii exotice.

“Zborurile către Insulele Baleare pe care British Airways le pune la dispoziţia oaspeţilor săi tot anul s-au dovedit a fi atât de căutate, încât în această iarnă vor fi programate mai multe plecări de pe aeroportul London City, pentru aceste destinaţii”, spun oficialii companiei.

Astfel, programul de iarnă care începe din 27 octombrie va include cinci curse pe săptămână, zboruri directe de pe London City către Ibiza, faţă de numai două în iarna trecută, în timp ce zborurile spre Palma vor creşte de la două la patru pe săptămână.

Un bilet de avion pe un singur segment în perioada de iarnă costă 74 de lire sterline de persoană. Pentru acest preţ, oaspeţii British Airways beneficiază de posibilitatea de a-şi lua un bagaj de 23 kg, check-in online gratuit, opţiunea de alegere a locurilor în avion cu 24 de ore înainte de decolare, precum şi mâncare şi băutură incluse în preţul biletului.

De asemenea, British Airways oferă trei nopţi de cazare la Xarc Hotel din Ibiza, în condiţii de 4*, de la 349 de lire sterline de persoană, pentru două persoane care călătoresc împreună în luna noiembrie. Preţul acoperă biletele de avion dus-întors pentru zborurile British Airways cu plecare de pe aeroportul LondonCity şi cazarea.

Zborurile către Ibiza sunt programate marţi, joi, vineri, sâmbătă şi duminică, pe toată durata iernii, iar cele spre Palma – luni, joi, vineri şi duminică.

British Airways este o companie aeriană globală, care oferă servicii complete, având o reţea de rute ce acoperă peste 150 destinaţii din 75 ţări. Compania operează de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra, destinat în exclusivitate oaspeţilor companiei, şi care are o capacitate de peste 30 milioane de clienţi pe an.

În următorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor şi a lounge-urilor, precum şi în noi tehnologii, menite să ofere clienţilor mai mult confort atât la bordul avioanelor, cât şi la sol.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: