Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (II) – FOTO Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (II) – FOTO
Sunt locuri în care pare că timpul s-a oprit și în care simți că nimic altceva în lume nu mai contează, decât minutele, orele... Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (II) – FOTO

Sunt locuri în care pare că timpul s-a oprit și în care simți că nimic altceva în lume nu mai contează, decât minutele, orele pe care le petreci acolo în plină comuniune cu natura, explorând la maximum trăirile tale interioare. O astfel de călătorie este un festin pentru simțuri, iar sentimentul de relaxare cu care te încarci este suficient pentru a rezista în nebunia vieții cotidiene până la următoarea escapadă.

Sunt anumite locuri pe care dorim să le vedem. Însă sunt și locuri pe care le vizităm o singură dată, fără a avea prea multe așteptări de le ele, dar care rămân bine întipărite în minte și în suflet.

Travel Trends: 10 locuri musai de văzut într-o viață (I) – FOTO

Avem pentru voi 10 noi propuneri de destinații despre care noi, dar și alți pasionați de travel din întreaga lume, credem că ar trebui să ocupe un loc de cinste pe lista voastră de călătorii.

 

Foto: http://www.stumbleupon.com/

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: