TrancENDance prezinta Ferry Corsten si Snatt & Vix la Arenele Romane TrancENDance prezinta Ferry Corsten si Snatt & Vix la Arenele Romane
TrancENDancE si Snatt & Vix va invita la primul eveniment trance de amploare din Romania din anul 2016, pe data de 5 Martie la... TrancENDance prezinta Ferry Corsten si Snatt & Vix la Arenele Romane

TrancENDancE si Snatt & Vix va invita la primul eveniment trance de amploare din Romania din anul 2016, pe data de 5 Martie la Arenele Romane, cu un invitat de marca, Ferry Corsten.

Ferry Corsten este unul dintre artistii olandezi care si-a dedicat intreaga cariera muzicii trance si nu mai are nevoie de nicio prezentare. De multi ani se afla printre primii DJ din lume.

Anual ocupa pozitii inalte in DJ Mag Top 100, si a primit si titluri precum “Cel Mai Bun Producator” si “Cel Mai Bun Remixer” la Ericsson Music Awards si Dancestar Awards.

Ferry Corsten este unul dintre cei care s-au mentinut in topurile toate care au in vedere productiile de muzica electronica.

In anul 2016 Ferry Corsten anunta un come-back cu al sau alias cu care promoveaza “pure trance”-ul, Gouryella, deja ultima piesa produsa sub acest alias, Anahera, fiind una dintre cele mai bune trance tracks in 2015, chiar votata “Track Of The Year 2015” in celebra deja emisiune, A State of Trance, semnata de Armin van Buuren.

Vezi și: ARMIN van BUUREN revine pe scena UNTOLD

Biletele “regular” PRE-SALE se gasesc la pretul de 50 RON / ticket in retelele de bilete : Bilete.ro si Eventim.ro. Rezervari / Bilete VIP si detalii, la numarul de telefon 0730.547.423.

Evenimentul incepe la ora 22:00; Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Vă recomandăm să aveţi un act de identitate asupra dumneavoastră.

Mai multe informatii pe trancendance.ro si snattandvix.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: