TP-LINK lansează acumulatorul extern universal de 10000mAh PB50 TP-LINK lansează acumulatorul extern universal de 10000mAh PB50
TP-LINK, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, extinde gama de accesorii disponibile în magazinele din România,... TP-LINK lansează acumulatorul extern universal de 10000mAh PB50

TP-LINK, producător de echipamente de networking și lider mondial și local pe segmentul routerelor wireless, extinde gama de accesorii disponibile în magazinele din România, cu noul acumulator extern de 10000mAh, PB50.

Power bank-ul subțire, compact, cu design elegant, este compatibil cu majoritatea dispozitivelor cu încărcare prin USB și care au tensiune de intrare de 5V, inclusiv iPhone-uri, iPad-uri și gadget-uri cu sistem de operare Android.

“Nevoia unei baterii suplimentare este tot mai mult resimțită de utilizatori, în contextul creșterii timpului petrecut pe diverse dispozitive mobile, pentru divertisment sau pentru a comunica online cu prietenii. Bateriile externe TP-LINK ajută utilizatorii de gadgeturi să rămână conectați, prelungind viața dispozitivelor lor cu mult peste cea a bateriei”

Hermes Song, manager general TP-LINK România

Cele două porturi USB de 5V/2A, respectiv 5V/1A pot fi folosite simultan pentru încărcarea oricăror două dispozitive mobile. Acumulatorul este prevăzut cu patru LED-uri care indică gradul de încărcare a bateriei, iar în funcție de capacitatea acumulatorului dispozitivului, acesta poate fi încărcat complet de până la cinci ori. Totodată, PB50 suportă până la 500 de cicluri de reîncărcare.

Acumulatorul extern universal este disponibil în magazinele online și offline la prețuri începând de la 229 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: