Toyota își vrea mașinile hibrid în China în următorii 2 ani Toyota își vrea mașinile hibrid în China în următorii 2 ani
Oficialii Toyota Motor Corp și-au propus să atace cu toate armele piața auto hibrid din China, planul companiei fiind ca în 2018 să înceapă... Toyota își vrea mașinile hibrid în China în următorii 2 ani

Oficialii Toyota Motor Corp și-au propus să atace cu toate armele piața auto hibrid din China, planul companiei fiind ca în 2018 să înceapă să vândă mașini electrice în această țară.

Astfel, compania își dorește să profite de beneficiile puse la dispoziție consumatorilor chinezi la achiziționarea acestui gen de mașini, eficiente din punct de vedere al carburanților, fiind aproape în totalitate electrice, dar și al celor 100% electrice, care funcționează doar pe bază de baterie.

În acest sens, oficialii constructorului au declarat în presa internațională, chiar înainte de începerea târgului auto de la Beijing, că Toyota va aduce în China, începând cu 2018, versiunea hibrid a modelelor Corolla și Levin.

Deși nu se știe cu certitudine, în acest moment, dacă Toyota va și produce aceste mașini în China, reprezentanții companiei au precizat că există și această posibilitate.

Chinezii care vor dori să achiziționeze acest gen de mașini trebuie să ia în calcul, pentru a beneficia de reducerile de preț, ca autoturismele să poată circula doar prin puterea bateriei pentru circa 50 de kilometri (atunci când aceasta este încărcată în totalitate).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: