Toshiba anunță noua gamă de tablete ce rulează sistemul de operare Windows 8.1 – modelul Encore 2 WT10-A, de 25,65 cm (10,1”), și modelul...

lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0039Toshiba anunță noua gamă de tablete ce rulează sistemul de operare Windows 8.1 – modelul Encore 2 WT10-A, de 25,65 cm (10,1”), și modelul Encore 2 WT8-B, de 20,32 cm (8”). Ambele dispozitive vor fi disponibile pe piața locală începând cu trimestrul trei al anului 2014.

Fiind echipate cu procesoare quad-core Intel® Atom™, tabletele Encore 2 asigură performanțele necesare pentru a rula cele mai recente jocuri cu grafică complexă, pentru navigare pe internet sau multitasking. Pentru cei care își doresc o tabletă Windows 8.1 cu un ecran de mari dimensiuni, atractivul model de 10,1”, Encore 2 WT10-A, este ideal. Ecranul este luminos, imaginea captivează prin claritatea deosebită, în timp ce memoria de 2 GB asigură performanțe incredibile. Cei care își doresc un plus de mobilitate pot opta pentru elegantul model de 8”, Encore 2 WT8-B, optimizat pentru utilizarea în modul portret.

Platformă Windows 8.1 și funcționalități Bing

Atât Encore 2 WT10-A, cât și WT8-B rulează sistemul de operare Windows 8.1 cu funcționalități Bing. Utilizatorii tabletelor vor beneficia de un abonament pe un an pentru pachetul Microsoft Office 365, care oferă libertatea de a citi, edita, crea și distribui documente sau prezentări folosind Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access și OneNote. În acest abonament mai sunt incluse și minute de telefonie pe Skype, precum și spațiu de stocare în cloud – OneDrive. Astfel, îți vei putea valorifica la maximum tableta pe care tocmai ai achiziționat-o, chiar de la început.

“Nivelul de mobilitate oferit de tabletele Encore 2 le recomandă drept o soluție extrem de flexibilă pentru clienții orientați către acest gen de dispozitive”, a declarat Lucian Condruz, Country Manager, Toshiba România. “Capacitatea de inovație a companiei Toshiba, alături de caracteristicile platformei Windows 8.1, garantează o experiență captivantă pentru utilizatori.”

Stil și eleganță

În ciuda diferențelor subtile de stil, eleganța celor două tablete, Encore 2 WT10-A și Encore 2 WT8-B, este elementul prin care acestea ies în evidență și care le recomandă drept partenerii mobili perfecți. Din punct de vedere al design-ului, ambele modele dispun de o carcasă de culoare Satin Gold, cu ramă subțire. Cele două tablete Encore 2 beneficiază de margini rotunjite, în timp ce difuzoarele sunt poziționate astfel încât sunetul să nu fie obturat atunci când dispozitivul este ținut în mână. Grație dimensiunilor mai reduse, Encore 2 WT8-B este ideală pentru utilizarea cu o singură mână.

Deși modelul Encore 2 WT8-B este optimizat pentru modul portret, ambele tablete beneficiază de un design omni-direcțional pentru utilizarea în orice condiții, astfel încât ecranul poate fi rotit cu ușurință, indiferent dacă vizionezi un film sau îți citești e-mail-urile. Funcționalitatea este un aspect cheie al design-ului – în acest sens, toate port-urile și butoanele au fost atent amplasate pentru a ușura conectarea cu alte dispozitive. De exemplu, butonul Windows este amplasat pe partea laterală a tabletei, astfel încât să poți accesa meniul și aplicațiile printr-o singură atingere.

Imagini realiste, sunete curate

Cele două tablete sunt echipate cu o cameră posterioară de 5 MP, care filmează la o calitate Full HD 1080p la 24 fps (Encore 2 WT8-B) și la 30 fps (Encore 2 WT10-A), în timp ce camera frontală este ideală pentru video call-uri. Ambele camere asigură o reproducere mai precisă a culorilor, precum și rezultate mai bune în condiții de iluminare scăzută, pentru fotografii cât mai realiste. Aplicația TruCapture vine în ajutorul utilizatorului prin transformarea textelor de pe tablă, din sălile de clasă, documente sau prezentări, în format editabil, prin simpla lor fotografiere. Lizibilitatea poate fi îmbunătățită, foarte simplu, utilizând funcțiile de corecție a culorilor și prin realizarea unor imagini mai clare, cu reflexie scăzută, în timp ce, pe tableta Encore 2 WT10-A, pot fi reduse inclusiv nivelurile de zgomot din imagini.

Claritatea sunetului livrat de cele două difuzoare stereo este impresionantă. Grație tehnologiei Dolby® Digital Plus Advanced Audio, vei fi inconjurat de sunet surround autentic, în timp ce orice zgomot sau bruiaj, cauzat în general de difuzoare și amplificatoare, este eliminat. Modelul Encore 2 WT10-A dispune de funcție de atenuare a ecourilor. Astfel, în timpul discuțiilor și întâlnirilor, vocile sunt mult mai clare. De asemenea, funcția de reducere a zgomotelor de fundal este integrată în ambele modele de tabletă.

Ușurință de utilizare și productivitate ridicată

Aplicația Toshiba Display Utility, ușor accesibilă din ecranul principal, mărește diverse elemente de pe ecran, cum ar fi pictogramele și textele meniurilor, pentru a fi mai ușor de văzut și de utilizat. Această aplicație este extrem de utilă, în special pentru modelul Encore 2 WT8-B, cu un ecran mai mic.

Opțional, pentru un plus de flexibilitate și pentru creșterea nivelului productivității, se poate opta pentru o tastatură cu clickpad, Toshiba Bluetooth®[1], optimizată pentru modelul de 10,1”, dar compatibilă și cu cel de 8”. Această tastatură, de culoare Satin Gold, este menită să completeze design-ul tabletei Encore 2 WT10-A. Grație mecanismului de conectare/detașare, a stilului simplist, de tip Origami, și a click pad-ului integrat, acest accesoriu a fost proiectat pentru a transforma tableta de 10.1″ într-un notebook, făcând din aceasta un dispozitiv ideal pentru muncă și studiu.

Conectat și pregătit pentru orice

Encore 2 WT10-A și Encore 2 WT8-B dispun de o gamă largă de opțiuni de conectare. Astfel, poți transfera fișiere video, jocuri și muzică, rapid și fără efort . Ambele sunt dotate cu un port micro-USB, pentru administrarea de conținut, și cu un slot micro-SD, pentru a lucra cu ușurință și în timp real cu alte dispozitive ce rulează Windows. Encore 2 WT10-A este echipată, de asemenea, cu o ieșire micro-HDMI® destinată vizualizării conținutului video pe un ecran de mari dimensiuni. Utilizând slot-ul micro-SD, spațiul de stocare poate fi mărit cu până la 128 GB. Întregul conținut poate fi sincronizat cu orice alt dispozitiv Windows, folosind o conexiune Wi-Fi®. Grație autonomiei de 8 ore[2], tableta va fi întotdeauna pregătită pentru lucru, studiu sau divertisment.

În plus, îți poți transforma televizorul într-un al doilea ecran pentru tabletă, folosind tehnologia wireless display. Disponibilă pentru ambele modele, această funcție este extrem de utilă pentru prezentări și alte documente, precum și pentru redarea de conținut video.

Toshiba Encore 2 WT10-A (10”) și Encore 2 WT8-B (8”)

 • Procesor: Intel®  AtomTM
 • Stocare: 32 GB
 • Comunicații: 802.11 b/g/n Wi-Fi®, Bluetooth® 4.0, wireless display, cameră posterioară 5 MP cu auto-focus, cameră frontală 1.2 MP, microfon integrat
 • Audio: Dolby® Digital Plus, difuzoare stereo 2 x 0.5 W
 • Sistem de operare: Windows 8.1 cu funcționalități Bing
 • Abonament pe 1 an la Microsoft Office 365, Skype (60 de minute internaționale pe lună), Fresh Paint, Xbox One SmartGlass
 • Autonomie: până la 9 ore
 • Culoare: Satin Gold

Toshiba Encore 2 WT10-A (10.1”):

 • Ecran: 25,65 cm (10,1”) 1280 x 800, suport tactil capacitiv în 10 puncte
 • Memorie: 2 GB
 • Conectivitate: 1x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-HDMI®, 1 x Micro-SD/SDHC/SDXC cu suport până la 128 GB, jack 3.5 mm pentru căști și microfon
 • Autonomie: până la 9 ore
 • Dimensiuni: 258,8 x 175 x 8,98 mm
 • Greutate: 555 g

Toshiba Encore 2 WT8-B (8”)

 • Ecran: 20,32 cm (8”) 1280 x 800, suport tactil capacitiv în 10 puncte
 • Memorie: 1 GB
 • Conectivitate: 1 x Micro-USB 2.0, 1 x Micro-SD/SDHC/SDXC cu suport până la 128 GB, jack 3.5 mm pentru căști și microfon
 • Autonomie: până la 8.5 ore
 • Dimensiuni: 210,62 x 132 x 9,48 mm
 • Greutate: 385 g


[1] Tastatura Toshiba Bluetooth® pentru Encore 2 este disponibilă ca bundle (Encore 2 WT10-A)

[2] Encore 2 WT10-A: până la 9 ore, Encore 2 WT8-B: până la 8.5 ore redare video 720p @ 60 cd/m2

lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0097 lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0096 lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0092 lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0071 lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0054 lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0044 lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0042 lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0039 lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0035 lansare_tablete_toshiba_photography_by_stanisor_0023

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: