Toshiba a lansat KIRA în România, un ultrabook life&style Toshiba a lansat KIRA în România, un ultrabook life&style
Toshiba a lansat, ieri, în România Ultrabook-ul premium KIRA. Cu o varietate de noi caracteristici și ecran de 33,8 cm (13.3”), KIRA duce performanța la un cu totul... Toshiba a lansat KIRA în România, un ultrabook life&style

Toshiba a lansat, ieri, în România Ultrabook-ul premium KIRA. Cu o varietate de noi caracteristici și ecran de 33,8 cm (13.3”), KIRA duce performanța la un cu totul alt nivel, fiind Ultrabook-ul suprem atât pentru uz personal, cât și pentru business. Pentru prima dată în Europa, KIRA este acum disponibil într-o varietate de configurații și opțiuni, inclusiv alternativa între detalii clare ale ecranului tactil PixelPure (2560 x 1440) și noul Full HD (1920 x 1080) anti-reflexiv.

Având același design rafinat precum modelul KIRA inițial, acesta oferă combinația ideală între eleganță subțire și performanțe incredibile, redefinind din nou așteptările pe care le putem avea de la un Ultrabook.

Preformanțe puternice și portabilitate

Toshiba KIRA încorporează noile procesoare Intel Core din a 5-a generație, cu performanțe premium și imagini splendide, pentru a duce calculatorul la un nou nivel. Includerea de procesoare până la Intel Core™ i7 oferă mai multă putere de calcul, în timp ce durata de viață a bateriei este extinsă. Capabil să funcționeze continuu timp de 13[1] ore în varianta Full HD și până la 10.451 ore în cazul modelului PixelPure, KIRA permite utilizatorilor să lucreze sau să se joace departe de prizele de încărcare, fiind astfel perfect pentru zborurile lungi, călătorii sau activități în afara biroului. Portabilitatea este și ea crescută cu un KIRA mai ușor, ce cântărește de la doar 1.10[2] kg, în ciuda performanțelor îmbunătățite.

Culori naturale pentru divertisment real și conținut multimedia

Toshiba_Kira_Prod_201311_02_withscreenNoua serie KIRA oferă o varietate de opțiuni de ecran cu rezoluții disponibile, fie PixelPureTM sau Full HD. Opțiunea de ecran tactil cu rezoluție înaltă 2560 x 1440 PixelPureTM include și tehnologia pentru display IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide), oferind claritate incredibilă, iar ecranul Corning® Concore™ asigură protecția necesară unei vieți în mișcare. Tehnologia impresionantă IGZO contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea duratei de viață a bateriei, calitate tactilă ridicată și unghiuri ultra-largi de vizualizare, atât pe plan vertical, cât și orizontal.

Noua opțiune Full HD este caracterizată de un display de 300 NIT cu tehnologie IPS pentru a oferi reproducere reală a culorilor și unghiuri excelente de vizualizare pentru vizionare de filme și editare video. Ecranul anti-reflexiv este ideal pentru a lucra în aer liber sau în spații cu lumină intensă, pentru a reduce reflexiile și pentru a asigura vizibilitatea conținutului.

Toate modelele KIRATM beneficiază de acuratețe în reproducerea paletei de culori, fiecare ecran fiind calibrat de Chroma Tune™ și certificat de Tehnicolor. Fie ca faceți editare foto sau doar vizionați filme ori fotografii, veți avea o redare mai naturală a culorilor ce conferă divertismentului un nou nivel de realism și calitate cinematică. Fiecare model are Chroma Tune™ preinstalat, pentru ca utilizatorii să poată selecta setările optime de culoare pentru conținutul vizionat și aplicațiile utilizate. Ca rezultat, conținutul afișat pe ecran este reprodus în forma în care a fost conceput și nu există nepotriviri la vizualizarea fotografiilor sau a altor imagini.

Îmbunătățirea unei experiențe premium

Toshiba_KIRA_Prod_201311_04Toate caracteristicile de înaltă performanță ale modelului original KIRATM sunt păstrate pentru a le completa pe cele noi și a oferi combinația perfectă între frumusețe și performanță. Cu difuzoarele personalizate Harman Kardon® și tehnologia de procesare audio DTS® Studio Sound, utilizatorii se pot bucura de o experiență audio premium captivantă. Pentru mai mult confort, seria beneficiază de o serie completă de porturi pentru conectivitate ce include 3 porturi USB 3.0, 1 port HDMI® cu ieșire Ultra HD și tehnologii wireless display pentru partajarea facilă a conținutului. Design-ul premium al KIRATM rămâne neschimbat – tastura insulară, iluminată și subțire se încadrează perfect în corpul laptopului, în timp ce conturul fiecărei taste este conceput pentru confort maxim.

Disponibilitate

Toshiba KIRATM este disponibil acum în România în 3 configurații diferite, cu preturi începând de la 4.899 lei.

[1] Bazat pe MobileMark 2012. Bateria KIRATM originală până la 9 ore.

[2] 1.32 kg pentru modelul PixelPureTM.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: