TOPUL cheesecake-urilor din București TOPUL cheesecake-urilor din București
Acum ceva vreme mi-am luat angajamentul față de voi că voi realiza un top al cheesecake-urilor din București și iată că acum a venit... TOPUL cheesecake-urilor din București

Acum ceva vreme mi-am luat angajamentul față de voi că voi realiza un top al cheesecake-urilor din București și iată că acum a venit momentul să vă spun ce mi-a plăcut mie. Din start trebuie să știți că este vorba de un top subiectiv în funcție de gusturile mele pentru acest tip de desert.

Altfel spus, timp de câteva săptămâni am alergat prin București să găsesc cel mai bun cheesecake. Am luat în calcul aproape toate locurile și localurile pe care mi le-ați recomandat, dar am descoprit și eu restaurante în care am încercat rețetele de cheesecake. În total, aproape 50.

Unele prăjituri le-am devorat la fața locului, altele le-am luat la pachet și le-am încercat acasă. Știu că v-am făcut poftă aproape zilnic, dar eu zic că a meritat, iar acum puteți merge la sigur când vreți să degutați un cheesecake delicios în București.

Nu cred că trebuie să vă dau prea multe detalii despre cheesecake-urile testate (nu știu toate rețetele), dar sper să aveți încredere în gusturile mele. În plus, am luat în calcul, în afară de textura prăjiturii, și design-ul desertului. Ce a ieșit? O să vedeți din pozele următoare.

Locul 10 – Acuarela Bistro

Locul 8 & 9 – Hanul lui Manuc & Paul

Locul 7 – Cheesecake by Pizza Hut

Locul 6 – Rue du pain

Locul 5 – Chocolat

cheesecake chocolat

LOCUL 3 & 4 – StarbucksBoutique Du Pain

starbucks & boutique du pain

LOCUL 2 – La Folie București

cheesecake folie

LOCUL 1 – La Cucina Marriott

cuccina marriott

PS. Aștept, în continuare, propunerile voastre în care să îmi spuneți unde ați gustat cel mai bun cheesecake din București. O să merg și eu să văd dacă desertul recomandat este și pe gustul meu.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: