Topul celor mai populare destinații pentru luna de miere Topul celor mai populare destinații pentru luna de miere
Luna de miere reprezintă prima vacanță importantă în familie. Proaspăt căsătoriții aleg să pornească pe un drum împreună, astfel fiind foarte important să aleagă... Topul celor mai populare destinații pentru luna de miere

Luna de miere reprezintă prima vacanță importantă în familie. Proaspăt căsătoriții aleg să pornească pe un drum împreună, astfel fiind foarte important să aleagă servicii care garantează o experiență de neuitat. Agenția Terra Tourism dezvăluie cele mai populare destinații pe care tinerii căsătoriți le aleg, dar și cât cheltuie în medie pentru prima vacanță atât de importantă în noua lor viață.

Statisticile Terra Tourism arată că în topul celor mai căutate tărâmuri exotice sunt cele din Asia, Oceanul Indian, Caraibe și America Centrală. Pachetele pentru Thailanda, Mexic, Singapore, Maldive, Mauritius sau Cuba, cu o sumă medie pentru o astfel de vacanță de 1.500 de euro de persoană, sunt cel mai des alese pentru luna de miere.

Destinațiile preferate din ultimii ani au devenit Republica Dominicană, cu pachete cum ar fi cel pentru Sensimar Bavaro, hotel deschis recent, Insulele Maldive cu oferte pentru o săptămână la Hotel Sensimar Maafushivaru Maldives, Thailanda cu resortul Sensimar Khaolak Beachfront și Mexic la Sensimar Riviera Maya, toate cu servicii ireproșabile și unul dintre cele mai bune raporturi calitate – preț.

Destinațiile exotice sunt alegerea cuplurilor tinere, cu o medie de vârstă de 30 – 35 de ani și cu un venit peste medie. Aceștia sunt, de regulă, antreprenori, manageri, liber-profesioniști sau au un stil de viață care îi determină să caute relaxarea în locuri cât mai îndepărtate, precum o insulă exotică.

Atunci când își aleg destinația pentru vacanță, turiștii se arată interesați de plaje, posibilitatea practicării scufundărilor și a sporturilor acvatice, de facilitățile hotelurilor, dar și excursiile opționale și gastronomia locală.

Luna de miere reprezintă prima vacanță împreună, în calitate de soț și soție, pentru cuplurile proaspăt căsătorite și este un eveniment important care trebuie planificat cu multă grijă și atenție la detalii.

Pentru această vacanță, noi recomandăm hotelurile Adults Only, cu facilități destinate exclusiv adulților, unde aceștia se pot relaxa și bucura nestingheriți de intimitate și de timpul petrecut împreună.

Aceste hoteluri Adults Only oferă pachete speciale pentru luna de miere, care includ aranjamente cu petale de trandafiri pe pat, ciocolată și șampanie de bun venit, precum și răsfăț în doi la spa, masaje și cine romantice.

OanaDunel_TerraTourism“Cele mai apreciate destinații pentru luna de miere, pentru care am primit un feedback foarte bun au fost Republica Dominicană și Mexic, unde agenția noastră oferă zboruri charter directe, la tarife extrem de avantajoase și unde cuplurile s-au putut bucura de hoteluri localizate pe plajă, înconjurate de vegetație luxuriantă și cu diverse facilități pentru adulți, cum ar fi centre spa, terenuri de sport, programe de animație, restaurante à la carte, baruri și cluburi de noapte”, a declarat Oana Dunel, fondator și director general Terra Tourism.

“Ne place să depășim așteptările clienților și ne asigurăm întotdeauna că turiștii care ne aleg au parte de cele mai bune condiții și că se întorc cu amintiri pentru o viață”, a adăugat ea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: