Smartphone-ul este un gadget tot mai căutat de către români, numărul utilizatorilor fiind în creştere. Judeţele din care s-au făcut cele mai multe achiziţii...
Topul judetelor din Romania cu cele mai multe achizitii de smarphoneSmartphone-ul este un gadget tot mai căutat de către români, numărul utilizatorilor fiind în creştere. Judeţele din care s-au făcut cele mai multe achiziţii de smartphone în luna septembrie sunt: Bucureşti, Cluj, Constanţa, Timiş, Prahova, Iaşi şi Braşov.

Din Salaj, Mehedinti, Covasna, Tulcea si Giurgiu se fac cele mai putine achizitii de smartphone-uri. Preferinţele utilizatorilor Okazii.ro în luna septembrie 2013 s-au îndreptat către modele de smartphone performante, vârfuri de gamă, provenind de la branduri de renume. Într-un top 5 al celor mai cumpărate modele de smartphone de pe Okazii.ro în luna septembrie a acestui an pe primele locuri se află in ordine descrescătoare: iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 4S, iPhone 4  şi Samsung Galaxy S4.

Topul modelelelor de smartphone cumparate de romani in luna septembrie 2013

Lansarea noilor modele iPhone 5S, iPhone 5C, Samsung Galaxy Note 3 vor influenţa căutarile şi achiziţiile de smartphone şi în perioada următoare.

Okazii.ro este singurul marketplace din online-ul românesc în care noile modele de smartphone au putut fi achiziţionate imediat după lansarea oficială, iar iPhone 5S poate fi găsit  accesând adresa http://www.okazii.ro/iphone/iphone-5s/, cu disponibilitate pe stoc la vânzătorii noştri şi livrare în 24 h.

Bazându-ne pe reacţia şi preferinţele utilizatorilor noştri, estimăm că iPhone 5S va fi cel mai vândut  model smartphone în următoarele 3 luni ale anulului pe Okazii.ro”, declară Cătălin Tuncu, Manager al categoriei Electro-IT la Okazii.ro.

Pentru acest studiu au fost utilizate date statistice realizate de Okazii.ro din perioada 1 septembrie – 30 septembrie 2013.

 • Mortladatorie

  08/10/2013 #1 Author

  Care sunt judeţele codaşe?

  Reply

 • Marian Crăciun, Jurnalist

  08/10/2013 #2 Author

  Din Salaj, Mehedinti, Covasna, Tulcea si Giurgiu se fac cele mai putine achizitii de smartphone-uri.

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: