Top: cele mai cool librării din lume – FOTO Top: cele mai cool librării din lume – FOTO
Odată cu progresul tehnologiei, când informațiile sunt la îndemână pe calculatoare, tablete, telefoane mobile sau ceasuri smart, a devenit o provocare tot mai mare... Top: cele mai cool librării din lume – FOTO

Odată cu progresul tehnologiei, când informațiile sunt la îndemână pe calculatoare, tablete, telefoane mobile sau ceasuri smart, a devenit o provocare tot mai mare să intri într-o librărie și să cumperi una dintre cărțile preferate în formatul tradițional.

Cu toate acestea, cărțile tipărite încă au destui admiratori care nu ar da mirosul de hârtie și senzația de a-ți plimba degetele pe paginile cu cerneală pe niciun gadget din lume.

Pentru cei care adoră încă să se relaxeze citind o carte bună și pentru cei care ar fi în stare să petreacă ore întregi printre rafturile pline de volume incintante, am alcătuit un top al celor mai cool librării din lume. Fie că vorbim despre vechi teatre ale căror loje găzduiesc acum autori faimoși, prezenți în spirit și prin lucrările lor, despre mănăstiri sau depozite care au devenit librării, cărțile sunt pe primul loc în aceste sanctuare împrăștiate de-a lungul mapamondului.

Noi am ales 10 dintre ele și vă invităm să le descoperim împreună!

Sursa foto: CNN & Google

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: