Top 3 tendinte in productia de tigla metalica pentru 2016 Top 3 tendinte in productia de tigla metalica pentru 2016
Fie ca ati devenit proprietarii unei locuinte noi sau ati decis ca e timpul pentru a va improspata putin casa si ati facut cateva... Top 3 tendinte in productia de tigla metalica pentru 2016

Fie ca ati devenit proprietarii unei locuinte noi sau ati decis ca e timpul pentru a va improspata putin casa si ati facut cateva reparatii, cu siguranta ati urmarit tendintele acestui an in materie de constructii si decoratiuni.

Iar daca pe lista imbunatatilor s-a numarat si o lucrare de schimbare a acoperisului, poate va numarati printre cei care au ales tigla metalica, devenita, potrivit specialistilor Bilka (cel mai important producator roman de invelitori metalice), cea mai ceruta solutie de acoperis.

In plus, acestia au observat ca in 2016, spre deosebire de 2015, romanii au acordat o atentie tot mai mare calitatii acoperisului, dorindu-si modele si finisaje premium, exclusiviste.

”In anii trecut modelul de tigla cu aspect clasic era cel mai vandut produs. Un produs foarte solicitat din portofoliul nostru a fost finisajul Quartz, asta pentru aspectul estetic deosebit dar si pentru caracteristicile tehnice superioare. Este un produs premium cu garantie 20 de ani atat pentru culoare cat si pentru coroziune, acoperierea de vopsea este de 40 de microni, stratul de zinc 275g/mp asigurand o rezistenta <vesnica>”, spun reprezentantii companiei brasovene.

In materie de culori, in topul preferintelor romanilor continua sa se afle nuantele de maro si rosu. In ceea ce priveste modelul de tigla, consumatorii romani se orienteaza catre modelele premium cu inalimi mari ale profilului, ceea ce da casei un aspect mult mai placut, deosebit si mai elegant.

Pentru a rezista mai mult in timp, marii producatori de otel prevopsit si Bilka, ca si producator de tigla metalica, recomanda alegerea unui acoperis fabricat din otel cu grosime 0.50 mm, cu un strat de zinc minim de 225g/mp. ”Totodata, acoperirea de vopsea sa aiba minim 25 de microni iar provenineta otelului sa fie de preferat de la un combinat european, trasabilitatea materiei prime venita din alte zone fiind greu de pastrat”, adauga specialistii Bilka.

Daca otelul prevopsit indeplineste aceste 4 aspecte, aveti sanse mai mari ca acoperisul pe care il veti alege pentru casa visurilor voastre sa se pastreze fara probleme pentru mai bine de 50 de ani.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: