Top 3 destinatii din Romania preferate de turisti pentru petrecerea sarbatorilor de iarna Top 3 destinatii din Romania preferate de turisti pentru petrecerea sarbatorilor de iarna
Turistii romani s-au orientat mai mult, fata de alti ani, catre destinatiile romanesti de vacanta pentru a petrece sarbatorile de iarna. “Inregistram un grad... Top 3 destinatii din Romania preferate de turisti pentru petrecerea sarbatorilor de iarna

Turistii romani s-au orientat mai mult, fata de alti ani, catre destinatiile romanesti de vacanta pentru a petrece sarbatorile de iarna.

“Inregistram un grad mare de ocupare in perioada minivacantei de Craciun si se anunta un grad foarte mare de ocupare in perioada Revelionului in statiunile turistice romanesti”, spun oficialii Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica din România (FAPT).

In topul primelor trei destinatii interne preferate de turistii romani pentru acest an se numara Valea Prahovei, Transilvania si Bucovina. In plus, incurajati de vremea frumoasa, chiar daca nu au cumparat pachete de vacanta de Craciun, multi romani au ales sa petreaca macar o zi / cateva ore in statiuni sau atractii turistice aflate la distanta relativ mica de orasul in care locuiesc.

De exemplu o calatorie spre mare sau spre munte. In acest fel, au consumat servicii turistice in structuri de alimentatie publica sau de agrement.

“Campania FAPT “Vacanta in tara mea” continua sa invite turistii romani sa descopere Romania si atractiile turistice din orasele si statiunile de vacanta romanesti. Hotelurile, pensiunile, restaurantele, cluburile si locatiile de agrement din Romania ii asteapta cu servicii turistice corecte si cu oferte atractive.  In plus, oferim zambet pentru fiecare turist care alege Romania, acasa”, declara recent Corina Martin, Presedinte FAPT.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: