Bucatariile lumiiTravel

Top 12 cele mai bune „farfurii” din lume în 2017

Știm cu toții că  există numeroase restaurante minunate în întreaga lume, dar cum le alegi pe cele mai bune, pe acelea care îți pun pe masă cele mai bune farfurii (a se înțelege … feluri de mâncare)?

Nu există un răspuns perfect, dar aici vorbim de o alegere personală a cunoscutului critic culinar Andy Hayler, care a realizat un top 12 a celor mai bune farfurii și, implicit, restaurante din lume.

Potrivit lui, acestea nu sunt într-o ordine anume, deoarece toți avem preferințe și gusturi individuale, iar la acest nivel nu există nicio modalitate de a distinge cu adevărat și obiectiv dacă un anumit restaurant ar trebui să fie, de exemplu, pe locul șapte sau opt în top, mai degrabă decât pe locul al doilea sau al doisprezecelea.

Dar cu siguranță, dacă mâncați într-unul din aceste restaurante îi veți recunoaște meritele.

Chocolate Millefueille

Les Pres Eugenie (Eugenie Les Bains, France)

Cheese Tuiles

Hotel de Ville (Crissier, Switzerland)

Steelhead Trout Roe

Alinea (Chicago, USA)

Fish with White Asparagus

Ryugin (Tokyo, Japan)

Turbot and Morels

Schloss Berg (Pern Nening, Germany)

John Dory

Troisgros (France)

Petit Pois

Guy Savoy (Paris, France)

Main Dish

Mizai (Kyoto, Japan)

Red Mullet

Cheval Blanc (Basel, Switzerland)

Saffron Risotto

Le Calandre (Rubano, Italy)

Langoustine Ravioli

Robuchon au Dome (Macau, China)

Cheery Dessert

Pic (Valence, France)

 

Sursa: http://elitetraveler.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button