TOP 10 cele mai cool birouri de pe planetă în care ți-ai dori să lucrezi TOP 10 cele mai cool birouri de pe planetă în care ți-ai dori să lucrezi
Spațiile de birouri reprezintă acele locuri în care te afli la muncă. Simplu spus. Am lucrat și eu în mai multe clădiri de birouri... TOP 10 cele mai cool birouri de pe planetă în care ți-ai dori să lucrezi

Spațiile de birouri reprezintă acele locuri în care te afli la muncă. Simplu spus. Am lucrat și eu în mai multe clădiri de birouri de-a lungul anilor, însă, cele mai multe spații sunt simple și plictisitoare. Am găsit, însă, la alții, câteva exemple, unde spațiul de lucru poate să fie … ciudat, artistic, plin de culoare și, de multe ori, cu adevărat inspirator.

Regăsiți aici unele dintre cele mai frumoase spații de lucru ale planetei din care vă puteți inspira și voi pentru transformarea biroului. Nu este, însă, surprinzător că multe dintre acestea sunt în Silicon Valley.

1. Bahnhof este un furnizor de internet suedez al cărui birou este construit într-un fost buncăr nuclear din Stockholm. Biroul cavernelor, proiectat de Albert Franco-Lanord (A) rhitects, arată mai mult ca o clădire din serialul Lost. Pereții sunt din granit natural.

2. Airbnb –  compania americană înființată în 2008 care deține o platformă online prin care se pot închiria, oriunde în lume, camere, apartamente sau case întregi direct de la proprietar.

3. Etsy – “eBay-ul produselor hand-made”!

4. Stone Harbor 

5. Soundcloud – o platformă de distribuire audio online unde utilizatorii pot colabora, promova și distribui proiecte muzicale originale.

6. Selgas Cano Architecture

7. Redbull – companie austriacă producătoare de băuturi nealcoolice energizante cu sediul în Fuschl am See.

8. Evernote – compania americana a creat o aplicatie prin care utilizatori dornici sa ia diverse feluri de notite ce sunt apoi stocate online si pot fi accesate mai tarziu de pe orice terminal.

9. Zynga – una din cele mai mari companii producătoare de jocuri pentru Facebook.

10. Inventionland Design Factory – birourile companiei pentru design Inventionland se intind pe o suprafata de 6,500m², fiind amenajate in 15 tematici diferite aflate sub egida ludicului.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: