Top 10 cărți preferate de români în primele 6 luni Top 10 cărți preferate de români în primele 6 luni
Autorii români Irina Binder, Andrei Ciobanu și Geanina Staicu-Avram au acaparat topul vânzărilor de carte pe primele 6 luni ale anului, potrivit elefant.ro. Astfel,... Top 10 cărți preferate de români în primele 6 luni

Autorii români Irina Binder, Andrei Ciobanu și Geanina Staicu-Avram au acaparat topul vânzărilor de carte pe primele 6 luni ale anului, potrivit elefant.ro.

Astfel, dintre primele 10 volume cu cele mai mari vânzări pe elefant.ro, 6 sunt scrise de autori români. Irina Binder cu volumul Insomnii conduce clasamentul, urmată de Andrei Ciobanu cu volumul Suge-o, Andrei!.

Următoarele două locuri sunt adjudecate de trilogia Fluturi a Irinei Binder și abia pe poziția a cincea regăsim primul volum străin – După ce te-am pierdut (Jojo Moyes). De altfel, scriitoarea britanică mai are un titlul printre primele zece volume preferate de români – Înainte să te cunosc.

În clasamentul celor mai vândute zece volume se mai regăsesc Geanina Staicu-Avram cu Jamila Cuisine și Andrei Ciobanu cu Suge-o, Ramona!, dar și Agnes Martin-Lugand cu Oamenii fericiți citesc și beau cafea. Topul este completat de Paula Hawkins cu best-sellerul Fata din tren.

“Autorii români au mereu un loc special în preferințele clienților noștri. Ca retailer online vom încerca mereu să aducem în ofertă cele mai noi titluri atât din literatura autohtonă, cât și din literatura străină, cititorii având mai mereu și opțiunea de precomandă la volumele care urmează să apară“, explică Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Cititorii pasionați pot comanda cărțile cu livrare la cel mai apropiat pick-up point Elefant (http://www.elefant.ro/pickup) și beneficiază de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. “De altfel, de când am extins rețeaua de puncte de livrare, numărul comenzilor de carte a crescut cu cel puțin 50%. Mulți dintre cititori preferă în drumul către serviciu sau către casă să vină la cel mai convenabil punct și să își ridice volumele comandate“, explică Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Printre titlurile care nu au reușit să intre în clasamentul primelor zece volume achiziționate de pe Elefant, dar care au fost foarte populare printre cititori se mai numără Hoțul de cărți / Martin Zusak și Micul Prinț / Antoine de Saint-Exupery.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: