tocmai.ro face cunoștință cu oamenii din spatele anunțurilor și a plecat în căutarea poveștilor interesante ale vânzătorilor și cumpărătorilor adevărați, care au reușit prin...
Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro

Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro

tocmai.ro face cunoștință cu oamenii din spatele anunțurilor și a plecat în căutarea poveștilor interesante ale vânzătorilor și cumpărătorilor adevărați, care au reușit prin intermediul site-ului să își înceapă o afacere sau să își rezolve simplu și rapid o problemă, fără să investească foarte mulți bani sau timp.

Ce poți face cu fix 405 lei? Poți începe o afacere pe cont propriu! Mihai, student la inginerie, povestește cum o bicicletă, o cutie de transport, un telefon și un GPS – toate achiziționate de pe tocmai.ro, l-au ajutat să-și înceapă o afacere.

El nu este singurul utilizator care prin intermediul celui mai mare site de anunțuri din România a reușit acest lucru. Mai multe povești interesante despre oameni reali, cu nevoi reale, pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook tocmai.ro.

„Ne-am hotărât să facem cunoscute poveștile reale din spatele utilizatorilor site-ului tocmai.ro. Aceștia sunt oameni reali, cu nevoi reale, care au găsit în tocmai.ro un prieten de nădejde care să-i ajute să își găsească, la prețuri accesibile, lucrurile de care aveau mare nevoie sau să vândă simplu și rapid ceea ce își doreau. În acest sens, am creat și hashtag-ul #TocmaiTeAjuta. Am descoperit povești interesante care merită împărtășite tuturor. Poate unele dintre experiențele utilizatorilor noștri vor deveni sursă de inspirație pentru alți oameni care se hotărăsc să își înceapă o afacere cu o investiție minimă.” , spune Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: