Primul serviciu de livrare gratuită din țară al unui site de anunțuri gratuite, lansat de tocmai.ro în luna aprilie a acestui an, își extinde...

Tocmai.ro_Livrare gratuita si verificare coletPrimul serviciu de livrare gratuită din țară al unui site de anunțuri gratuite, lansat de tocmai.ro în luna aprilie a acestui an, își extinde perioada de valabilitate. Gândit inițial să dureze până în 31 august 2014, serviciul s-a dovedit a fi un adevărat succes, motiv pentru care tocmai.ro a decis să continue să le ofere posibilitatea vânzătorilor care încheie tranzacții pe site să expedieze cu cost zero produsele lor către cumpărători.

În continuare, serviciul “Livrare gratuită și verificare colet”, pus la dispoziție de tocmai.ro , oferă vânzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, în fiecare lună, până la 5 produse vândute pe site. Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu 10 kg și dimensiunile maxime stabilite (lungime 60 cm, lățime 50 cm, înălțime 30 cm) trimise în localitățile standard FAN Courier. Pentru celelalte zone, prețul este calculat în funcție de greutatea coletului și destinație.

În plus, utilizatorii care au depășit numărul standard de livrări gratuite vor putea trimite în continuare colete la un preț negociat de tocmai.ro cu firma de curierat colaboratoare. De acest beneficiu se vor putea bucura și vânzătorii care au produse în categorii care nu sunt incluse în actuala ofertă de livrare gratuită. Pentru toți aceștia, în acest moment, prețul oferit pe site de tocmai.ro pentru livrările prin curier este cu aproape 40% mai scăzut decât al principalelor firme de curierat de pe piață, pentru condiții similare.

De asemenea, tot prin intermediul acestui serviciu, cumpărătorii vor putea în continuare să verifice coletul, timp de 7 minute, înainte să achite contravaloarea lui. Vânzătorii pot intra în posesia contravalorii produsului expediat dacă aleg ca firma de curierat să le aducă banii „ramburs în plic” – serviciu pentru care vor achita o taxă de ramburs, beneficiind de tariful preferențial negociat de tocmai.ro cu FAN Courier.

Andreea Trif, Project Manager tocmai.roTocmai.ro a lansat în luna aprilie serviciul de livrare gratuită pentru a impulsiona și tranzacțiile la distanță, cu ajutorul livrărilor prin firmele de curierat. „Demersul nostru a avut succes, am reușit să atragem pe site aproape 150.000 de vânzători care au postat anunțuri cu livrare gratuită.”, spune Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Iar demersul nu s-a oprit aici, astfel că tocmai.ro a și expediat de la lansarea serviciului și până acum produse în valoare de peste 4 milioane de euro, oferind astfel userilor posibilitatea să vândă mai simplu și mai rapid, și pe de altă parte, să cumpere mai ieftin și în siguranță.

„Utilizatorii s-au obișnuit deja cu avantajele oferite de acest serviciu și asta nu poate decât să ne bucure. Acesta este și motivul pentru care am decis să continuăm să le oferim acestora transport gratuit în cadrul tranzacțiilor efectuate pe site. Dincolo de acest beneficiu, avantajul verificării coletului la sosire le oferă multă siguranță cumpărătorilor de a achiziționa produse puse la vânzare pe tocmai.ro. Astfel, aceștia au devenit mult mai încrezători și mai deschiși în privința comerțului pe site., a adăugat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: