Apusuri de soare, rom, lucruri minunate peste tot, cântece vesele și romantism? Vă rog, nu! Renegații din Black Sails nu își petrec zilele sorbând...

Vele Negre (7)Apusuri de soare, rom, lucruri minunate peste tot, cântece vesele și romantism? Vă rog, nu! Renegații din Black Sails nu își petrec zilele sorbând din sticle, cântând acorduri marinărești și strigând după femei. Așa cum spune și Hanna New, cea care o interpretează pe Eleanorr Guthrie: “Exista această viziune romantică, ca și la Robin Hood, în care se crede că toată lumea își dorea să devină pirat și se distra copios legănându-se pe frânghii sau făcând alte lucruri de genul aceasta. În realitate, nimeni nu își dorea să devină pirat. Era o viață oribila”

Suntem siguri că deja te-ai îndrăgostit de acest serial. Pirații din Vele Negre sunt cât de reali se poate.  Serialul precede povestea scrisă în Treasure Island, iar personaje precum Căpitanul Charles Vane, Jack Rackham și Anne Bonny au existat în realitate și au rămas în istorie ca pirați care operau în Caraibe. Pentru a vă demostra că actorii sunt dedicați personajelor lor și că muncesc din răsputeri pentru a le portretiza cât mai bine, am să vă spunem un lucru pe care punem pariu că nu-l știați despre Luke Arnold, cel care-l îl interpretează pe vestitul John Silver. Este foarte arătos! Ups! Cred că asta știați deja.

Acum serios! Este un spadasin profesionist și creează coreografii special pentru lupte cu săbii. Se pare însă că ai nevoie de mai multe aptitudini pentru a fi pirat, așa că l-am rugat pe Luke să ne împărtășească din experiențele sale de la filmări. “Am făcut un antrenament intensiv de trei săptămâni înainte de a începe filmările pentru primul sezon. Mi-a schimbat viața! După ce eram propriu-zis distruși în antenamentul de sală, mergeam direct la antrenamentele de luptă care durau ore multe. Au fost și alte lucruri “micute” care mă țineau ocupat, precum vorbitul în limba spaniolă și cățărări pe frânghii, navigație și vâslit, scrisul… cu pana. De multe ori le făceam pe toate în același timp chiar.”

Chiar dacă Luke doar interpretează un pirat, asta nu îl ține departe de pericole. “În al doilea episod a trebuit să evadez de pe o corabie făcând o săritură în apă, care s-a soldat cu o aterizare pe burtă. S-a cam lăsat cu dureri și s-a inflamat până la sfârșitul zilei” își amintește resemnat actorul.

Colegul lui Luke de serial, Toby Stephens, ne vorbește despre senzația de modern și contemporan care planează asupra serialului. “A fost destul de șocant pentru noi să participăm pe platoul de filmare la scene destul de macabre și înfiorătoare, că apoi să vedem la știri, la televizor că astfel de scene se întâmplă în realitate. Este un sentiment ciudat. Portretizam întâmplări care aveau loc în anii 1700 și chiar dacă noi ne credem mai evoluați, suntem la fel de cruzi ca cei de pe vremuri. Același fel de brutalitate se întâmplă și în zilele noastre. Este în natura noastră. Acesta este un show de televiziune, dar în același timp le amintește oamenilor că nu s-au schimbat chiar atât de multe odată cu trecerea anilor.”

Trebuie să recunoaștem. Nu e nimic glamuros în viața unui pirat. Însă asta o face atât de interesantă! Insula New Providence nu ține cont de lege, iar prostituatele, hoții, căutătorii de comori și pirații îi sunt singurii locuitori- până nu mai sunt. Descoperă-I poveștile întunecate și complexe în fiecare Joi și Sâmbătă la ora 23:00 numai pe Paramount Channel!

Sex și violentă în Black Sails

Crezi că le-ai văzut pe toate? Mai gândește-te! Este ceva ce pirații iubesc mai mult decât aurul și romul. Sângele este religia, iar sexul drogul lor. Trăiește viața plină de promiscuitate a unui pirat adevărat! Black Sails îți împărtășește toate secretele în fiecare Sâmbătă, la ora 23:00 numai pe Paramount Channel.

Nu e nimic glamuros în a fi pirat. Este GREU, ORIBIL, IMORAL,VIOLENT, ȘOCANT, DECADENT! Este minunat de real. Cunoaște-I pe locuitorii din New Providence, pe iubitorii de sânge și  plăceri carnale! O să ajungi să le iubești istoriile întunecate. Odată ce ai ajuns la bordul Black Sails…te vei trezi dependent!

Fiţi fără frică! Dacă aţi pierdut un episod îl puteţi vedea oricând în reluare în fiecare Joi la ora 23:00 pe Paramount Channel.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: