Toate meciurile din Liga 1 pot fi vizionate la Dolce Sport Toate meciurile din Liga 1 pot fi vizionate la Dolce Sport
Din 11 iulie 2015, canalele Dolce Sport vor difuza integral sezonul 2015-2016 al campionatului intern de fotbal. În plus față de toate meciurile din... Toate meciurile din Liga 1 pot fi vizionate la Dolce Sport

Din 11 iulie 2015, canalele Dolce Sport vor difuza integral sezonul 2015-2016 al campionatului intern de fotbal.

În plus față de toate meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii, clienții Telekom TV se bucură de conținut sportiv unictoate marile competiții internaționale de fotbal – EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Angliei si Germaniei.

Dolce Sport transmite în exclusivitate nu doar fotbal, ci și o mare varietate de discipline sportive, precum Formula 1, NBA, Campionatele Mondiale de handbal, Turneul celor 6 Naţiuni, mari turnee de tenis, WRC sau importante gale de box.

Canalele Dolce Sport sunt disponibile în toate abonamentele de televiziune ale Telekom Romania. Cu serviciile Telekom TV, iubitorii sportului se bucură de o experiență completă, multi-ecran, putând urmări, live, competițiile nu doar pe TV, ci și pe laptop, tabletă sau smartphone, online, prin platforma Telekom TV Web & Mobile (telekomtv.ro).

  • meciuri live

    14/12/2015 #1 Author

    Aici am gasit aici ceva frumos despre sport. Aceasta este o pagina importanta
    pentru stiiri Sportive. Mult Succes!

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: