Toamna se numără reducerile: brandul românesc de mobilă, Lem’s anunță reduceri de până la 50% Toamna se numără reducerile: brandul românesc de mobilă, Lem’s anunță reduceri de până la 50%
Mobila românească Lem’s, produsă la fabrica de mobilă Lemet, din Câmpina, are lipici la români și la reduceri. Dovadă stă faptul că este din... Toamna se numără reducerile: brandul românesc de mobilă, Lem’s anunță reduceri de până la 50%

Mobila românească Lem’s, produsă la fabrica de mobilă Lemet, din Câmpina, are lipici la români și la reduceri. Dovadă stă faptul că este din ce în ce mai căutată și în perioada aceasta are reducere de până la 50%. Am dat și noi o raită virtuală pe lemet.ro să vedem despre ce este vorba mai exact.

Am găsit reduceri de 50% la livinguri și dormitoare, bucătăriile au reduceri de 20-30%, iar pachetele de mese și scaune, chiar și 55%. Pentru întreaga ofertă detaliată cu mobila Lem’s, vă recomandăm să consultați site-ul lor, lemet.ro.

Noi ne-am oprit asupra canapelelor, colțarelor și fotoliilor Lem’s. Aici reducerile sunt cuprinse între 15%-45%, iar alegerile nu sunt ușoare, întrucât portofoliul lor de produse este foarte diversificat: canapele modulare, canapele extensibile, cu recliner și peste 340 de modele de tapițerie disponibile.

O gamă aparte de canapele sunt canapelele Borgia, cu recliner. Reducerile la această gamă ajung până la 25%.

Ceea ce face relaxante și confortabile, este posibilitatea de reclinare, prin care acestea se transformă în adevărate șezlonguri, doar că, șezlonguri de living în care te poți odihni cu o ceașcă de cafea în mână și un kindle.

Canapeaua este disponibilă în varianta fixă, extensibilă sau cu recliner.

Acestea sunt disponibile în culori neutre – bej, gri, maro închis – ușor de integrat cu alte elemente de mobilier pe care le aveți deja în casă, dar puteți alege și variante mai îndrăznețe. Dacă vă doriți o canapea deschisă la culoare, dar aveți micuți puși pe șotii prin casă, puteți să optați pentru varianta din piele naturală sau ecologică, mai ușor de curățat decât cele din stofă.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: