Toamna, anotimpul perfect pentru o nouă pereche de ochelari de vedere sau lentile Toamna, anotimpul perfect pentru o nouă pereche de ochelari de vedere sau lentile
Toamna a început să-și facă resimțită prezența în garderoba și printre activitățile noastre de zi cu zi. Răcoarea nopții, un ceai cald, soarele călduț,... Toamna, anotimpul perfect pentru o nouă pereche de ochelari de vedere sau lentile

Toamna a început să-și facă resimțită prezența în garderoba și printre activitățile noastre de zi cu zi. Răcoarea nopții, un ceai cald, soarele călduț, covorul de frunze colorate  și o lectură relaxantă cu ochelarii de vedere sau de soare potriviți sunt micile bucurii care transformă toamna într-unul dintre anotimpurile noastre preferate.

Întoarcerea la birou, după lunga și frumoasa vacanță de vară, te pune față în față și cu noi controale de rutina și pregătiri pentru noul anotimp. Nu lipsește controlul oftalmologic și, odată cu el, șansa de a te înnoi și de a oferi personalitate fiecărei ținute de sezon printr-o pereche nouă, chic și modernă de ochelari de vedere sau de soare.

La EYE STYLE din AFI Palace Cotroceni, Park Lake, Băneasa Shopping, găsești nu doar ochelari de soare și de vedere, ci și accesorii, lentile și oftalmologi bine pregătiți – toate fiind menite să completeze un spectacol de culoare și forme în ochii tăi.

Având calitatea de partea ta și siguranța că beneficiezi de ochelarii potriviți pentru tine, poți sta ore în șir la birou în fața laptopului, îți poți finaliza proiectele cu deadline-uri strânse, poți tasta neîntrerupt pe telefon, poți reciti cărțile preferate sau poți admira apusurile tomnatice, fără grija că ochii tăi vor avea de suferit.

Ochelarii de vedere de la EYE STYLE  te ajută să rămâi fresh, mereu concentrată, alungă potențiale dureri de cap sau de ochi, previn eventuale complicații și te fac să arăți senzațional, indiferent unde ești! Sunt în trend, se impun prin calitatea materialelor, au finisaje fine și pot fi ai tăi la prețuri echitabile.

Au un design modern sau vintage și poartă cu ei experiența celor mai renumiți designeri ai lumii. Vin în diferite forme, au colțuri rotunjite sau pătrate, sunt confecționați din materiale colorate, în tonuri neutre de negru, gri sau alb. Mulți dintre ochelarii de la EYE STYLE au linii subțiri și sunt unisex. Ei conferă un aer sofisticat și aleși corespunzător, denotă eleganță, mister și unicitate.

Menirea ta este doar să alegi din varietatea de branduri. Cele câteva zeci de branduri de ochelari, care alcătuiesc partea principală a poveștii EYE STYLE au fost selectate să angajeze emoțional și să surprindă toate gusturile: Celine, Christian Dior, Carrera, Diesel, DSquared2, Fendi, Just Cavalli, Juicy Couture, Jello, Marc Jacobs, Giorgio Armani, Gucci, Emporio Armani, Illestava, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Ray Ban, Roberto Cavalli, Ralph by Ralph Lauren, Prada, Polaroid, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Vogue sau Valentino.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: