Tinerii se pregătesc să părăsească țara: căutările de bilete de avion pentru Australia, SUA și Canada au crescut de trei ori Tinerii se pregătesc să părăsească țara: căutările de bilete de avion pentru Australia, SUA și Canada au crescut de trei ori
Tinerii români privesc cu teamă viitorul. Situația tensionată din ultimele zile, pe fondul adoptării și publicării Ordonanței de Urgență de modificare a Codului Penal,... Tinerii se pregătesc să părăsească țara: căutările de bilete de avion pentru Australia, SUA și Canada au crescut de trei ori

Tinerii români privesc cu teamă viitorul. Situația tensionată din ultimele zile, pe fondul adoptării și publicării Ordonanței de Urgență de modificare a Codului Penal, a generat o creștere semnificativă a căutărilor de zboruri către destinații din afara continentului.

Potrivit Paravion, căutările de bilete de avion one way spre țări precum Canada, Australia și SUA au crescut de trei ori în ultimele 36 de ore.

Potrivit reprezentanților Paravion, într-o zi obișnuită de ianuarie sau februarie, cele mai căutate bilete de avion pe portalurile românești de turism sunt pentru Londra, Amsterdam, Barcelona, Milano, Roma și Berlin, iar majoritatea acestor căutări sunt pentru bilete dus-întors.

„Am constatat, însă, că din noaptea în care s-a adoptat Ordonanța de Urgență, care a generat și mișcări importante de stradă în ultimele zile, printre cele mai căutate destinații s-au numărat orașe precum New York, Sydney și Toronto”, a declarat Remus Vișan, Directorul General al Paravion.

 Căutările pentru aceste destinații au crescut de trei ori față de o zi obișnuită, iar selectările au fost atât pentru bilete doar dus, cât și pentru tur-retur.

„Acest lucru ne îndeamnă să credem că situația politică transmite niște mesaje care îi determină pe unii români, în special tineri, să privească cu teamă la viitorul lor. Este rezultatul discrepanței dintre valorile unei societăți democratice și o serie de acțiuni insuficient justificate și comunicate către populație”, a adăugat Remus Vișan.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: