Timp pentru o escapadă romantică la Ana Hotels Europa Timp pentru o escapadă romantică la Ana Hotels Europa
Anul acesta, alege să trăiești și să te bucuri mai mult. Să iubești și să te lași iubit. Începe chiar de azi și experimentează... Timp pentru o escapadă romantică la Ana Hotels Europa

Anul acesta, alege să trăiești și să te bucuri mai mult. Să iubești și să te lași iubit. Începe chiar de azi și experimentează o lună februarie plină de culoare și pasiune. Dăruiește-ți mai mult timp ție și jumătății tale. Dăruiește călătorii pe care să le puteți pune în practică o bună parte din an!

Alege să evadați! Să fugiți în lume și să alungați monotonia. Sărbătoriți Valentine s Day cu ajutorul unui dar inedit: o escapadă romantică la mare, la Ana Hotels Europa Eforie Nord. Un dar de suflet, care poate fi experimentat de la finalul lui aprilie până la finalul lui octombrie.

Rupeți-vă de rutina zilnică și petreceți câteva momente prețioase alături de persoana dragă! O evadare în cuplu este ingredientul care poate reaprinde orice scânteie. Mai ales, dacă este oferit în dar de Valentine s Day.

ESCAPADĂ ROMANTICĂ este propunerea de cadou a celor de la ANA Hotels Europa pentru cea mai romantică lună din an. Atuurile ei? Un sejur romantic de minim 2 nopți cu mic dejun, un masaj Serenity în cuplu, urmat de o sesiune de gimnastică în piscina interioară cu apă sărată din Lacul Techirghiol. Și asta nu e tot! Tratația dedicată iubirii continuă cu un ”Candle Massage” pentru Ea și cu un ”Deep Tisue” masaj pentru El, urmat de un smoothie energizant și parfumat.

Alege și TU să îți celebrezi relația, la mare, la ANA Hotels Europa Eforie Nord. Oferă în dar escapade de iubire. Profită de februarie, luna în care ai parte de oferte speciale și reduceri la cazare și proceduri SPA.

Dacă nu te-am convins încă, ia în calcul că primăvara este uimitoare la malul Mării Negre. Vă puteți plimba pe faleză, să vizitați Lacul și Mănăstirea Techirghiol sau choar să vă aventurați spre descoperirea și vizitarea siturilor arheologice de pe vremea romanilor. Dăruiți-va timp și iubire. Sărbătoriți-vă dragostea la mare!

Preț pachet de la: 103 Euro / loc în cameră dublă / noapte. Ofertă este valabilă în funcție de disponibilitate, pentru un sejur de minim 2 nopți, în perioada 29.04-31.10.2021.

Detalii aici: https://www.anahotels.ro/europa/ro/exclusive-offers.html. Pentru rezervări, scrieți la: reservation-hoteleuropa@anahotels.ro

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: