Timos Tsokanis, noul Director Executiv Tehnologie si IT al Telekom Romania Timos Tsokanis, noul Director Executiv Tehnologie si IT al Telekom Romania
Începând cu data de 1 mai 2015, Timos Tsokanis va prelua funcția de Director Executiv Tehnologie și IT Telekom Romania, în urma unui interimat... Timos Tsokanis, noul Director Executiv Tehnologie si IT al Telekom Romania

Începând cu data de 1 mai 2015, Timos Tsokanis va prelua funcția de Director Executiv Tehnologie și IT Telekom Romania, în urma unui interimat de trei luni pe aceeași poziție.

Timos_TsokanisTsokanis are 20 de ani de experiență în sectorul telecom, atât în organizații de Tehnologie, cât și de Comercial. Alături de grupul Telekom de peste șase ani, el s-a ocupat de transformarea și modernizarea operațiunilor de Rețea & IT și consolidarea sistemelor, în două țări.

Timos Tsokanis conduce una dintre cele mai extinse echipe din cadrul Telekom Romania, unul dintre obiectivele majore ale acesteia fiind eficientizarea activităților de modernizare a rețelelor și a tehnologiilor existente.

În acest mod, se asigură leadership-ul tehnologic al companiei pentru menținerea unei legături solide cu clienții Telekom Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: