Timișoreni de la nJoy deschid drumul pentru piața de produse IT autohtone odată cu lansarea încărcătorului UKKO.  Acest proiect reprezintă o premieră pe piața...

schite-ukko-1Timișoreni de la nJoy deschid drumul pentru piața de produse IT autohtone odată cu lansarea încărcătorului UKKO.  Acest proiect reprezintă o premieră pe piața românească, fiind primul produs conceput 100% de echipa de design timișoreană.

Ideea de a creea un produs autohton nu este nouă pentru echipa nJoy ci a reprezentat unul dintre obiectivele de start ale companiei. Aceștia și-au dorit să aducă pe piața din România un element de noutate care să completeze oferta existentă, lărgind paleta de opțiuni oferită consumatorilor.

Pornind de la idea unui încărcător universal autohton designeri timișoreni au creat zeci de schițe și simulări 3D pentru a concepe un design unic. Au fost luate în considerare toate funcționalitățile necesare unui astfel de produs astfel încât rezultatul final să fie unul cu adevărat deosebit.

3d-ukko-1

Adorian Demeter, Manager General, a declarat: “Dorința de a creea propriile produse a existat din totdeauna. A fost unul din motivele pentru care am pus baza acestei compani. Am toate motivele să fiu mândru de acest produs si început de drum. Prin multă muncă, investiții continue și pasiune am reușit să aducem publicului român un produs cu un look modern, ușor de transportat și depozitat. Privesc spre viitor cu încredere în echipa noastră, în puterea de inovație și în angajamentul nostru. Avem planuri ambițioase pentru viitor și pregătim multe surprise în această direcție. “

Chiar dacă business-ul din domeniul IT începe să prindă contur și pentru firmele românești, este din ce în ce mai greu să te diferențiezi de concurență. Vorbim despre o piață în care totul este în continua schimbare, în care să fi inovator nu este o opțiune ci o necesitate.

nJoy este singura companie de IT&C de pe piața românească care deține în portofoliul său un produs conceput în România. Astfel compania se diferențiază de ceilalți jucători de pe piața

UKKO se adresează unei game largi de producători, fiind compatibil cu orice model de laptop realizat sub brandul Asus, Acer, Toshiba, IBM, HP, Lenovo, Sony, Fujitsu, Compaq, Samsung sau Dell. Prețul recomandat de producător pentru încărcătorul UKKO este de 199,9 Lei (TVA inclus).

Facebook_UKKO_features

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: