Timișoreana medaliată la World Beer Awards Timișoreana medaliată la World Beer Awards
Timișoreana a urcat pe podiumul ediției de anul acesta la World Beer Awards 2015, una dintre cele mai prestigioase competiții mondiale din industria berii,... Timișoreana medaliată la World Beer Awards

Timișoreana a urcat pe podiumul ediției de anul acesta la World Beer Awards 2015, una dintre cele mai prestigioase competiții mondiale din industria berii, fiind singura bere românescă premiată la categoria „Lager – German-style Pale”.

Timișoreana, berea cu o tradiție de aprope 300 de ani în România, a fost medaliată cu bronz în cadrul competiției care premiază cele mai bune beri din intreaga lume.

Astfel, gustul și calitatea apreciate de milioane de români au fost recunoscute și premiate de un juriu de experți internaționali.

Berea Timișoreana este o poveste despre pasiune și dorința de a face lucrurile cât mai bine. Pentru maeștrii berari Timișoreana, activitatea din fabrică înseamnă atât o moștenire valoroasă, cât și adoptarea ultimelor tehnologii, pentru a oferi de fiecare dată o bere savuroasă, numai bună de împărtășit cu cei dragi.

„Este un lucru deosebit faptul că, dintre toate berile participante la categoria „Lager – German-style Pale”, Timișoreana a reușit să fie premiată cu medalia de bronz. Juriul a apreciat gustul armonios și curat al berii Timișoreana, un gust care îmbină perfect puterea malțului și delicatețea mălaiului, aroma discretă de hamei și gustul amar echilibrat; un gust însoțit de o culoarea luminoasă, cu spumă fină și perlare veselă,” a declarat Corina Hopulele, Brewing and Quality Director.

„Timișoreana este întâia bere românească, produsă din 1718 în prima fabrică din Timișoara și, în cei aproape 300 de ani de existență, a primit numeroase aprecieri pentru gustul său echilibrat. Una dintre primele aprecieri a fost primită în anii 1920 când a devenit furnizorul oficial de bere al Casei Regale a României, de atunci urmând multe alte medalii obținute la concursuri internaționale de prestigiu. Iată că, și la această competiție internațională din Marea Britanie, liderul pieței de bere din România, Timișoreana, este recunoscut pentru savoarea sa și suntem foarte bucuroși și mândri de acest succes. Nu în ultimul rând, satisfacția noastră cea mai mare sunt milioanele de consumatori care se bucură de acest gust zi de zi, ei demonstrând că tot ceea ce facem cu mult suflet se vede în calitatea superioară a berii,” a declarat Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana.

World Beer Awards este una dintre cele mai importante competiții internaționale din industria berii, în cadrul căreia sunt înscrise și evaluate beri din întreaga lume. Jurizarea acestora se realizează mai întai pe regiuni (Asia-Oceania, Europa și cele două Americi), urmând ca dintre câștigătorii din fiecare regiune să se aleaga în final cea mai bună bere a anului, la nivel mondial (www.worldbeerawards.com).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: