Tichetele electronice Sodexo, utilizate în restaurantele lui Popoviciu și ale lui Dragoș Petrescu Tichetele electronice Sodexo, utilizate în restaurantele lui Popoviciu și ale lui Dragoș Petrescu
Sodexo, co-lider pe piața tichetelor de masă, extinde rețeaua de comercianți la care pot fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass și anunță primele... Tichetele electronice Sodexo, utilizate în restaurantele lui Popoviciu și ale lui Dragoș Petrescu

Sodexo, co-lider pe piața tichetelor de masă, extinde rețeaua de comercianți la care pot fi utilizate cardurile de masă Gusto Pass și anunță primele parteneriate cu unități alimentare de tip HORECA.

Astfel, potrivit reprezentanților companiei, pe lista de restaurante, braserii, pizzerii și  locuri de luat masa în cadrul cărora consumatorii pot utiliza noile tichete în format electronic emise de Sodexo sunt se numără Pizza Hut, Pizza Hut Delivery (comenzi online și delivery) KFC, Paul – rețele aflate în portofoliul American Restaurant System și US Food Network, companii controlate de omul de afaceri Puiu Popoviciu), City Grill, Caru’ cu Bere, Hanul Berarilor – businessuri controlate de Dragoș Petrecu, Pescăruș,  Salad Box și Oro Toro by Osho.

„Am extins parteneriatele cu primele rețele de restaurante în care pot fi folosite cardurile de masă Gusto Pass, oferind astfel nu doar cea mai mare rețea de comercianți si locuri de luat prânzul, dar și cea mai variată”, declară Jean Istasse, CEO Sodexo România.

Sodexo, parteneriat cu Mega Image, Carrefour și Profi pentru folosirea cardurilor de masă electronice

„Având la baza conceptul «Tehnology for Humans», cardurile de masă Gusto Pass combină avantajele fiscale specifice tichetelor valorice cu un sistem modern, ușor de implementat pentru clienții noștri corporate și simplu de utilizat de către angajații acestora.”

Rețeaua noilor carduri de masă Gusto Pass a ajuns în prezent la peste 3.000 de unități de alimentație publică și locuri de luat masa, acoperind peste 85% din teritoriul țării. Aceasta va fi extinsă constant, iar Sodexo va oferi în continuare cea mai mare rețea de afiliere atât pentru tichetele de masă pe suport de hârtie, cât și pentru cele emise pe card, menținându-și poziția de lider național, așa cum a reușit în ultimii 16 ani, de când emite în România.

În prezent, rețeaua de comercianți care acceptă tichetele de masă pe hârtie Gusto Pass include peste 66.500 de unități de retail.

New trends: tichete de masă în format electronic şi de la Sodexo. Mic ghid de utilizare

Tichetele de masă electronice sunt carduri dedicate exclusiv alocației individuale de hrană a angajaților și pot fi utilizate numai în acele unități de alimentație publică echipate să accepte carduri și care au contracte încheiate cu unitățile emitente. Cardurile Sodexo Gusto Pass sunt emise sub licența MasterCard, încorporează tehnologia chip&pin și sunt contactless.

Sodexo estimează că aproximativ 8% dintre tichetele emise în primul an de la introducere vor fi în format card, ajungând ca, în primii trei ani, volumul de tichete pe card să reprezinte 30% din total. La nivel mondial, grupul Sodexo emite 65%-70% din volumele sale pe carduri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: