The Trends recomandă – „Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri” The Trends recomandă – „Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri”
Regizorul Joe Wright prezintă, în aceste zile, la cinema, aventura „Pan: Aventuri din Ţara de Nicăieri”, o nouă poveste originală despre începuturile îndrăgitului personaj... The Trends recomandă – „Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri”

Regizorul Joe Wright prezintă, în aceste zile, la cinema, aventura „Pan: Aventuri din Ţara de Nicăieri”, o nouă poveste originală despre începuturile îndrăgitului personaj creat de scriitorul J.M. Barrie. Noi am avut ocazia să vedem filmul, în avanpremieră, la invitația prietenilor de la Freeman Entertainment. Și ne-a plăcut! De aceea vă recomandăm să îl includeți chiar în planurile voastre din acest weekend.

Până ajungeți la cinema vă spunem doar atât. La doar 12 ani, Peter (Levi Miller) este un băieţel neastâmpărat şi rebel, calităţi pe care personalul orfelinatului în care a crescut nu le apreciază deloc. Însă într-o noapte aproape ireală, acesta este răpit şi dus în magica lumea cu piraţi, războinici şi zâne, numită Ţara de Nicăieri.

Aici trăieşte aventuri uimitoare şi poartă lupte cruciale, toate cu scopul de a  descoperi adevărul despre mama sa care l-a abandonat în urmă cu mult timp, dar şi menirea lui. Împreună cu Tiger Lily (Rooney Mara) şi James Hook (Garret Hedlung), Peter trebuie să îl învingă pe Blackbeard (Hugh Jackman) pentru a salva Ţara de Nicăieri, dar şi pentru a-şi îmbrăţişa destinul măreţ: acela de a fi eroul Peter Pan.

Joe Wright regizează filmul după un scenariu semnat de Jason Fuchs, iar Greg Berlanti, Sarah Schechter şi Paul Webster sunt producătorii aventurii. Tim Lewis este producător executiv.

În rolurile principale se regăsesc: actorul nominalizat la Oscar Hugh Jackman care îl interpretează pe Blackbeard, Gaarrett Hedlung ca James Hook, actriţa nominalizată la Oscar Rooney Mara în rolul lui Tiger Lily, debutantul Levi Miller ca Peter şi Amanda Seyfried în rolul lui Mary.

Distribuţia filmului este completată de: Adeel Akhtar ca Smee, Taejoo Na ca Kwahu, Nonso Anozie în rolul lui Bishop, Kathy Burke ca Mother Barnabas, Kurt Egyiawan în rolul lui Murray, Lewis MacDougall în rolul lui Nibs si Jack Charles ca The Chief.

Echipa de creaţie cu care a lucrat Joe Wright este formată din: directorii de imagine nominalizaţi la Oscar Seamus McGarvey şi John Mathieson, scenograful nominalizat la Oscar Aline Bonetto, editorii Paul Tothill şi William Hoy, designerul de costume premiat la Oscar Jacqueline Durran şi Ivana Primorac  care s-a ocupat de machiaj şi păr. Coloana sonoră este realizată de compozitorul nominalizat la Oscar John Powell.

Warner Bros. Pictures prezintă, în colaborare cu RatPac-Dune Entertainment, o producţie Berlanti, filmul „Pan: Aventuri din Ţara de Nicăieri”. Regizată de Joe Wright şi filmată în studiorile Warner Bros. Studios Leavesden, aventura are premiera în cinematografele din ţară pe 9 octombrie, în 3D, Dolby Atmos şi 4DX.

PS. Noi am avut ocazia să testăm conceptul VIP de la Cinema City Afi Palace Cotroceni, care te face să te simți într-adevăr ca o vedetă. Fotoliile extrem de confortabile din piele pot fi ajustate electronic în funcție de dorințele dumneavoastră, iar foaierul dedicat exclusiv acestei zone poate găzdui 100 de persoane, un spațiu de socializare unde te poți bucura de serviciile premium și de bufetul special dedicat celor de la VIP. Altfel spus, prețul biletului îți permite să te bucuri de toate produsele aflate în meniu ori de câte ori dorești. Meniul cuprinde salad bar, checuri, pui shanghai, croquette de cartofi și minisandwish-uri cu mezeluri și branzeturi. De asemenea sunt incluse: popcorn, nachos, băuturi acidulate si neacidulate, vin, bere, șampanie, dar și ceai și cafea. Prețul nu este piperat (55 lei – 75 lei) și merită să vă răsfățați de 2-3 ori pe lună pentru a vă relaxa cu un film bun.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: