Drumul către „Mongol Rally” face parte dintr-un proiect amplu, iar noi  vom prezenta, saptamanal, cate un nou episod VIDEO in care Razvan, Vlad, Nicoleta...
photo_14lDrumul către „Mongol Rally” face parte dintr-un proiect amplu, iar noi  vom prezenta, saptamanal, cate un nou episod VIDEO in care Razvan, Vlad, Nicoleta si … Yurty (un Peugeot 206 din 2008) ne arata aventurile lor.

“Today You Can Do Anything” este o platforma pe care cei trei amici isi doresc sa dezvolte o comunitate de oameni pasionati de lucruri iesite din comun, aventuri care ii fac sa depaseasca limitele si sa descopere locuri si senzatii noi. Iar pentru ca sunt addicted acestei platforme, anul trecut, cei trei amici au participat in The Mongol Rally, cel mai mare raliu caritabil din lume, raliu ce are ca motto : “If it ain’t broke, brake it!”.

Au parcurs 19.000 km din UK pana-n Mongolia intr-o masina de serie in cadrul unui raliu unde regulile clasice nu exista, mai exact: Nu conteaza cine ajunge primul, ci ultimul! Nu exista suport de niciun fel. La final masina este donata, iar organizatorii o scot la licitatie investind banii in scopuri caritabile. Pe Yurty (masina lor) au obtinut $ 7,000 , suma care s-a adunat la cele 5 milioane de Lire Sterline pe care le-au strans de-a lungul timpului.

Pentru ca prin Today isi doresc sa inroleze cat mai multi oameni in aceasta comunitate, in iunie 2013 au organizat un concurs si au oferit un loc in masina unui fan de pe Facebook. Astfel, Nicoleta a aflat ca in doua saptamani avea sa plece intr-un raliu pana-n Mongolia.

Mai multe detalii despe planurile baietilor pentru 2014… pe Auto Trends MAGAZINE!

photo_22l

photo_20l

photo_14l

photo_2l

Day1_primaamendaAustria copy

photo_100l

Mongolification by Today part I

Mongolification by Today part 2

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: