The Public Advisors comunică în România pentru Centrul Medical Anadolu The Public Advisors comunică în România pentru Centrul Medical Anadolu
București, 09 mai 2016: Începând cu luna februarie 2016, The Public Advisors gestionează contul de PR al Centrului Medical Anadolu din Instanbul, unul dintre... The Public Advisors comunică în România pentru Centrul Medical Anadolu

București, 09 mai 2016: Începând cu luna februarie 2016, The Public Advisors gestionează contul de PR al Centrului Medical Anadolu din Instanbul, unul dintre cele mai bune 10 spitale din lume. Selecţia agenţiei a fost realizată în urma unei licitaţii desfăşurate în perioada septembrie – decembrie 2015.

Prin specificul activității noastre, ne dorim să aducem în fiecare zi cât mai multă alinare pentru cât mai mulți pacienți și să facilităm accesul persoanelor care suferă de cancer și de alte boli grave la informații, sfaturi medicale și la servicii medicale specializate de nivel internațional. De-a lungul celor 10 ani de activitate am tratat aproximativ 10.000 de români suferinzi de diferite tipuri de cancer și am conștientizat tot mai clar nevoia pacienților de informare. Este și motivul pentru care am căutat un partener permanent pentru activitatea de relaţii publice, o agenţie care să ne poată sprijini în eforturile noastre de a duce informația către pacienți. Am ales The Public Advisors pentru că sunt o echipă de profesionişti, entuziaşti, care şi-au dovedit atât abilităţile strategice, cât şi spiritul creativ”, a declarat Fevzi Öztürk, Corporate Affairs și Marketing Communications Manager în cadrul Centrului Medical Anadolu.

Raluca Mihalachioiu, Founder & Managing Partner The Public AdvisorsSuntem foarte bucuroşi că am fost aleşi câştigători în acest pitch, prin intermediul căruia ne întărim portofoliul în zona serviciilor de comunicare medicală. Cu echipa Centrului Medical Anadolu ne-am înțeles bine încă de când ne-am cunoscut, inclusiv la nivelul modului de abordare al lucrurilor și ne doream începerea acestei colaborări întrucât este un brand atrăgător pentru noi, ca profesionişti. Suntem mândri că acum vom avea ocazia să ajutăm la creşterea reputaţiei acestui centru medical şi să sprijinim echipa Anadolu în eforturile sale de a crește gradul de informare al pacienților și de acces la servicii medicale integrate”, a declarat Raluca Mihălăchioiu (foto), Managing Partner The Public Advisors.

În cadrul parteneriatului, agenţia va susține pentru Centrul Medical Anadolu servicii integrate de relaţii publice. Gama de activităţi vizează: media relations, community relations, corporate communication și PR for marketing. The Public Advisors are o bună experienţă în gestionarea integrată a serviciilor de PR.

Agenţia asigură o gamă completă de servicii de relaţii publice pentru mulţi clienţi din domenii variate, precum Abbvie, Agenția Națională de Presă AGERPRES, ALD Automotive (parte a Group Societe Generale), BARRIER, BUPA International, Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, Centrul de Analiză și Dezvoltare Instituțională Eleutheria (CADI), Centrele de Excelență ARES, DENT ESTET, Ploiești Shopping City, Sofiaman, SKANSKA, Romslot, Universitatea Româno-Americană, UP Romania.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: