The Harp Irish Pub a lansat meniul fresh de vară! The Harp Irish Pub a lansat meniul fresh de vară!
Zilele trecute, într-o dimineață superbă de vară, ne-am delectat cu noile preparate de la The Harp Irish Pub. Produsele sunt fresh, iar terasa The... The Harp Irish Pub a lansat meniul fresh de vară!

Zilele trecute, într-o dimineață superbă de vară, ne-am delectat cu noile preparate de la The Harp Irish Pub. Produsele sunt fresh, iar terasa The Harp este locația perfectă de unde pot fi privite fântânile din centrul Capitalei, dar și Simfonia Apei de vineri până duminică de la ora 21.30.

La eveniment au participat, printre alții, Giulia, Lili Sandu, Silviu Tolu, Andrei Vulpescu, Alina Vlad, Marian Vasilescu, Jazzy Jo, Ana Odagiu. Preparatele din noul meniu fresh nu au doar un aspect apetisant, ci sunt și delicioase, iar porțiile mari îi vor satisface chiar și pe cei mai mari și pretențioși pofticioși.

 Ce poți găsi NOU în meniul de vara?

Mușchi de vită cu pleurotus și cartofi fondant

Fish Cakes

Papardelle cu creveți argentinieni

Piri Piri: fâșii din piept de pui, dovlecel, piure, sos dulce-picant, salată de varză și ceapă roșie

Aripioarele cu sos barbeque și cartofi special gătiți după o nouă rețetă, mai ușoară și mai potrivită zilelor caniculare

Risotto cu fructe de mare

Midii în sos de vin cu cartofi prăjiți

Antricot de vită Angus cu melanzane

Pulled Pork Burger

Tartă cu lămâie

Înghețată homemade cu diferite arome.

Pe lângă toate cele de mai sus, vă puteți bucura de preparatele cu care v-ați obișnuit deja și în trecut, limonade de vară cu diferite fructe, cafea Totti preparată în diferite sortimente, Kronenbourg Blanc și berea românească BUCUR.

The Harp Irish Pub este unicat la nivel național pentru numărul mare de locuri pe scaune, dar și pentru diversitatea băuturilor alcoolice. Așa că, vă recomandăm să le faceți o vizită seara, când ghirlanda de lumini se aprinde și crează pur și simplu un cadru feeric, completat de frumusețea fântânilor din Piața Unirii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: