THE CODE, sau cum arată următorul nivel de know-how aplicat în transformarea holistică a corpului THE CODE, sau cum arată următorul nivel de know-how aplicat în transformarea holistică a corpului
Geo Bogdan, master trainer cu un puternic background în domeniul fitness-ului, prezintă, în cadrul unei tabere dedicate, “The Code”, un program unic în România,... THE CODE, sau cum arată următorul nivel de know-how aplicat în transformarea holistică a corpului

Geo Bogdan, master trainer cu un puternic background în domeniul fitness-ului, prezintă, în cadrul unei tabere dedicate, “The Code”, un program unic în România, adresat celor care își doresc un start rapid în transformarea corpului lor.

Cei douăzeci de ani de expertiză la cel mai înalt nivel în industria fitness-ului ai trainerului se concentrează într-o experiență singulară în România – un pas următor  în know-how-ul despre antrenamente și metabolism.

Potrivit organizatorilor “The Code” (programul este realizat alături de clubul ONE Fitness), boot camp-ul va avea loc în perioada 18-24 iunie 2015, la Bran.

“Asistăm la o o schimbare marcantă  în industria de well-being, abordările disparate asupra corpului nostru producând doar efecte și manifestări punctuale. Este momentul unei regândiri profunde și complete pentru a putea vorbi de o transformare adevărată a propriului corp, în mediul actual, pornind de la o înțelegere aprofundată a modalității în care poți da un start nou atât fizic, cât și mental”, spune Geo Bogdan.

The Code este un model educațional livrat în 7 zile, diferit prin abordarea holistică, componenta nutrițională fiind completată de workshop-uri și educație despre nutriție, metabolism și corp, de antrenamente în aer liber, de sesiuni de body & mind (Yoga, Pilates, meditație, tehnici de respirație), de consiliere motivațională și dezvoltare personală și de activități de grup/entertainment.

Programul este realizat alături de clubul ONE Fitness, iar partenerii evenimentului sunt RawBoost România și El-Dor Plant.

Prețul pentru 7 zile de program “The Code”, incluzând toate mesele pregătite exclusiv conform rețetelor secrete pentru resetarea metabolismului, cazarea pentru 6 nopți, transportul din București și retur, programele de educație sportivă și de antrenamente, evaluările complete pentru fiecare participant, toate activitățile sportive și de entertainment de grup, este de 455 EUR ( incluzând T.V.A.), preț excepțional pentru prima ediție.

Geo BogdanGeo Bogdan este un profesionist cu peste 20 de ani de practică și studiu în industria fitness-ului, cu o experiență valoroasă la nivel internațional și pe plan local, demonstrată unui public numeros care i-a împărtășit pasiunea pentru sport și well-being în peste 40 de țări în care a călătorit și practicat.  Deschiderea internațională, începând cu poziția de director de fitness în cadrul corporației Carnival în Miami, i-a permis să fie conectat, în permanență, la cele mai noi tendințe în ceea ce privește tehnicile de antrenament și să dezvolte programe de fitness cu rezultate rapide.

Este presenter în domeniul sportului și sănătății în convențiile internaționale, îi formează, anual,  pe unii dintre cei mai buni antrenori personali din țară, este creatorul unor programe unice – circuitul 1K și programul ISO – și este cunoscut pentru pasiunea şi energia debordantă pe care le demonstrează la fiecare curs predat, precum şi pentru minuţiozitatea cu care descrie forma corectă de execuţie a fiecărui exerciţiu.

Geo are statutul de  Master Fitness Trainer, obținut în 2006 în cadrul forumului internațional Multitrax Reebok organizat la London Reebok Center.

Informații despre program și înscriere pot fi obținute de la echipa ONE Fitness, la office@onefitness.ro sau la numărul de telefon 021.224.07.04.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: