The Bucharest Major aduce cele mai bune echipe de Dota 2 din lume la Sala Polivalentă The Bucharest Major aduce cele mai bune echipe de Dota 2 din lume la Sala Polivalentă
The Bucharest Major, organizat de PGL și Imba TV, debutează vineri, 9 martie, la Sala Polivalentă din Capitală. Cu premii de 1 milion de... The Bucharest Major aduce cele mai bune echipe de Dota 2 din lume la Sala Polivalentă

The Bucharest Major, organizat de PGL și Imba TV, debutează vineri, 9 martie, la Sala Polivalentă din Capitală. Cu premii de 1 milion de dolari și 1500 de puncte de calificare la The International 2018, evenimentul se preconizează fi cea mai importantă competiție de sport electronic organizată vreodată în România.

Etapa grupelor pentru The Bucharest Major s-a încheiat și ne-a oferit cele 8 echipe care se vor înfrunta în perioada 9-11 martie la Sala Polivalentă pentru premii în valoare de 1 milion USD și 1500 puncte de calificare la The International 2018.

Echipele care au răzbit după patru zile de meciuri sunt: Evil Geniuses, VG.J Thunder, Newbee, Team Secret, Optic Gaming, TNC si Team Liquid.

Porțile Sălii Polivalente se vor deschide fanilor Dota 2 pe 9 martie la ora 1o:00. Iată programul meciurilor care îi vor încânta pe gamerii din România și din lumea întreagă weekendul acesta.

      Program The Bucharest Major:

Vineri, 9 martie

10:00 – Acces public

10:45 – Preshow

11:00 – VG.J Thunder vs TNC (Bo3)

14:30 – Newbee vs Team Secret (Bo3)

18:00 – Evil Geniuses vs Team Liquid (Bo3)

Sâmbătă, 10 martie

10:00 – Acces public

10:45 – Preshow

11:00 – Virtus.pro vs Optic Gaming (Bo3)

14:30 – Semifinală #1

18:00 – Semifinală #2

Duminică, 11 martie

13:00 – Acces public

13:30 – Preshow

14:00 – Marea finală

În afară de vizionarea meciurilor de Dota 2, fanii se pot înscrie la sesiuni de autografe pentru a-și cunoaște jucătorii preferați. Programul sesiunilor de autografe va fi publicat pe facebook.com/pgl/ și twitter.com/pglesports.

Partenerii The Bucharest Major pregătesc și ei surprize pentru gamerii care vor trece pragul Sălii Polivalente în acest weekend.

În standurile Telekom  Romania participanții vor putea testa cea mai intensă experiență VR cu HTC Vive și vor putea participa la turneul 1v1 Dota 2 ce are ca premii, in fiecare zi, scaune de gaming și vouchere cadou Steam.

Standul OMEN by HP va găzdui, pentru vizitatori, competiții de DOTA2 cu premii atractive din gama de produse a producătorului. Participanții la eveniment vor avea, de asemenea, șansa de a testa peste 20 de produse din ultima generație de echipamente de gaming: gama completa OMEN X by HP (desktop și laptop) si gama completa OMEN by HP (desktop și laptop 15”, 17”).

În standul partenerului HyperX, situat in foaierul dreapta al Sălii Polivalente, se va desfășura un turneu 5v5 de Dota 2, deschis tuturor pasionaților. Înscrierile se vor face direct în stand, vineri și sâmbătă până la ora 11:00. Totodată, participanții vor putea testa cele mai noi produse HyperX.

Iubitorii de sporturi electronice mai au la dispoziție doar o zi pentru a cumpăra la preț redus bilete online de pe bilete.ro.  Biletele vor fi disponibile și la intrare în Sala Polivalentă.

Telekom Romania, HyperX, OMEN by HP și Secretlab sunt partenerii oficiali ai PGL Major Bucharest.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: