TEZYO lansează colecția de primavara-vara și noua campanie de imagine REAL GLAM. Contrast TEZYO lansează colecția de primavara-vara și noua campanie de imagine REAL GLAM. Contrast
Parte din rețeaua Otter Distribution, TEZYO lansează noua campanie de imagine sub sloganul REAL GLAM. Contrast. Aceasta are la bază ideea că stilul tău se... TEZYO lansează colecția de primavara-vara și noua campanie de imagine REAL GLAM. Contrast

Parte din rețeaua Otter Distribution, TEZYO lansează noua campanie de imagine sub sloganul REAL GLAM. Contrast. Aceasta are la bază ideea că stilul tău se creează cu fiecare pas pe care îl faci,  iar orașul e sursa ta de inspirație,  „laboratorul” în care creativitatea ta capătă formă.

Continuarea poveștii REAL GLAM se concentrează, în sezonul primăvară-vară 2019, pe contrastele pe care le trăim, în fiecare zi. La TEZYO, noi credem că ținuta ideală se bazează pe contrastele care dau sare și piper outfitului tau. Contrastele care ne inspiră sunt frumusețea diversității și a spontaneității în lumea orașului. Contrastul este curaj și creativitate, în aventurile urbane de zi cu zi. Tu decizi. Tu combini contrastele orașului, în stilul tău unic și irepetabil.

Credem în diversitate stilistică și în asumare și le punem la dispoziție celor care ne trec pragul o selecție bogată și diversă. Fie că te definește stilul elegant, clasic, fie că ești adepta pantofilor confortabili, urban casual, aici vei găsi orice pereche de încălțăminte îți dorești, precum și accesoriile care să îți complimenteze ținuta.

Colecția de produse pentru femei

Sezonul primăvară – vară 2019 ne surprinde cu trenduri noi, culori puternice, printuri și contraste de materiale – piele naturală, netedă, piele nabuc, accente metalice sau plastic. Constructia pantofilor și tocurile inspiră și transformă ținuta aleasă în funcție de diferitele momente ale zilei, astfel încât un outfit poate fi feminin și elegant, sau cuceritor și romantic.

Tocurile cui sunt înlocuite de tocurile groase, arhitecturale, confortabile, în formă de trapez, cilindru sau con, însă regăsim și jucăușul kitten heel. De asemenea, tocurile au diferite detalii, printuri sau modele inserate. Iubitoarele de stiletto clasic vor regăsi în colectie și modele clasice.

Printurile rămân în trend în acest sezon, fie că este vorba de animal print, print floral, inspirat din culorile calde ale sezonului. Selecția produselor pentru femei se împarte în două mari categorii ce acoperă segmentul fashion & elegant, precum și stilurile urban-sport.

Marea surpriză a selecței pentru sezonul SS2019 este colecția casual-sport, care debutează cu o explozie de modele și este reprezentată de catre branduri deja cunoscute pentru clienții fideli: adidas, Nike, Pepe Jeans, Le Coq Sportif, New Balance, Skechers, Gryxx și multe altele.

Propunerile de accesorii urmăresc de asemenea cele mai populare trenduri din modă. Formele geometrice se regăsesc și la poșete, modelele variază de la modelul clasic, la cel de tip ,,poștaș’’, până la poșetele geometrice. Materialele folosite sunt pielea de tip ,,safianno’’ de la brandul Cromia precum si pielea ecologică – tendință din ce în ce mai des întâlnită în toate colecțiile.

Colecția pentru barbati

Pentru bărbați, colecția urban-casual este foarte extinsă în acest sezon cu o varietate de propuneri de stiluri, culori și texturi. Remarcăm din nou mocasinul ca și trend, dar cu detalii specifice, șireturi colorate, tălpi care au construcții speciale sau tehnologii specifice brandului.

Modelele elegante au împrumutat și ele din utilitatea pieselor sport devenind practice pentru ținute smart-casual și extrem de versatile în orice combinație.

Ca în fiecare an, colecția propusă de multibrandul TEZYO vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, pune accentul pe varietate stilistică, utilitate, calitate și confort, fără să ignore reperele estetice ale sezonului, trendurile și piesele statement.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: