TEZYO continuă extinderea la nivel regional, deschizând al doilea magazin în Viena TEZYO continuă extinderea la nivel regional, deschizând al doilea magazin în Viena
Otter Distribution a deschis al doilea magazin TEZYO din Austria, în Viena, în unul dintre cele mai mari centre comerciale Shopping City Sud (SCS).... TEZYO continuă extinderea la nivel regional, deschizând al doilea magazin în Viena

Otter Distribution a deschis al doilea magazin TEZYO din Austria, în Viena, în unul dintre cele mai mari centre comerciale Shopping City Sud (SCS). Prima lan­sare externă a avut loc în luna mai 2017, în Olympia Centrum Brno din Cehia, urmată de deschiderea din iunie 2017 a magazinului multibrand TEZYO din Viena, în mall-ul Donau Zen­trum.

Ulterior, în octombrie 2017, a fost deschis flagship store-ul din Praga. Astfel, la momentul actual, TEZYO deține 4 magazine la nivel regional, iar planurile de extindere ale brandului nu se opresc aici.

La începutul acestui an, rețeaua de magazine multibrand TEZYO s-a extins la 31 de magazine la nivel național și 4 magazine la nivel regional, în Austria și Cehia. Pe fondul acestei extinderi și al consolidării brandului TEZYO, actuala campanie de imagine care se desfășoară sub sloganul  „REAL GLAM” , vine ca un nou pas în procesul de evoluție a brandului.

”Planurile de extindere regională au la bază dorinţa de a face din brandul TEZYO unul internaţional, având în vedere potenţialul oferit de pieţele externe. Ne-am setat ca TEZYO să fie un jucător important pe pieţele regionale şi ne propunem, în termen de 4 ani, să ajungem în top 5 jucători pe zona retailului de încălţăminte atât în Cehia, cât şi în Austria” spune Filip Schwartz, acţionar şi administrator al companiei Otter Distribution.

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum: Epica, Le Colonel,  Otter, Geox,  Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Pepe Jeans. În fiecare dintre magazinele Tezyo se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, dar și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. TEZYO este un magazin multistil. În colecțiile sale veți descoperi fie pantofi eleganți, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: