Testează-ți Forța! Carrefour România dă viață gesturilor cu tehnologia Kinect Testează-ți Forța! Carrefour România dă viață gesturilor cu tehnologia Kinect
Carrefour România pune la dispoziția clienților săi o interfață interactivă de a face cumpărături, cu totul deosebită pentru piața locală, doar în  Mega Mall,... Testează-ți Forța! Carrefour România dă viață gesturilor cu tehnologia Kinect

Carrefour România pune la dispoziția clienților săi o interfață interactivă de a face cumpărături, cu totul deosebită pentru piața locală, doar în  Mega Mall, totul în cadrul Campaniei Star Wars.

„Folosind tehnologia Kinect, Carrefour dă viață gesturilor, transformând o viziune în realitate și oferind clienților noștri o modalitate futuristă de a face shopping, parcă desprinsă din cel mai recent film Hollywoodian. Cu ajutorul interfeței putem experimenta puterea Forței și redescoperi universul Star Wars. Tocmai pentru că acest echipament este atât de special, el este disponibil în România pe o perioada limitată,” afirmă Andreea Mihai, Director Marketing & PR, Carrefour România.

În cadrul acestei campanii derulate de Carrefour, la fiecare prag de 405 lei atins prin intermediul interfeței interactive, Carrefour își premiază clienții cu un voucher de 10 lei și 3 Cosmic Shells.

Până pe 3 ianuarie 2016, clienții Carrefour se pot bucura de personajele Star Wars preferate și pot colecționa cele 72 de cartonașe Cosmic Shells pentru a-și completa albumul Star Wars.

Cartonașele Cosmic Shells se acordă în magazinele Carrefour din toată țara astfel:

  • În Hipermarketuri – la cumparaturi de 135 lei
  • În Supermarketuri – la cumparaturi de 35 lei
  • În Express – la cumparaturi de 20 lei

În plus, fiecare Hipermarket și Supermarket Carrefour își răsplătește primul client care își va completa albumul Star Wars cu toate cele 72 cartonașe Cosmic Shells cu un cupon de cumpărături în valoare de 100 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: