Telekom transmite LIVE concertele de pe scena Festivalului Sziget Telekom transmite LIVE concertele de pe scena Festivalului Sziget
Telekom invită publicul din România să urmărească, în direct pe www.telekom.ro, Festivalul de muzică Sziget – cel mai mare festival multicultural din Europa, unde... Telekom transmite LIVE concertele de pe scena Festivalului Sziget

Telekom invită publicul din România să urmărească, în direct pe www.telekom.ro, Festivalul de muzică Sziget – cel mai mare festival multicultural din Europa, unde Telekom Ungaria este partener.

Evenimentul se va desfăşura în Budapesta, în perioada 10-17 august. Mai multe concerte vor fi transmise live şi vor putea fi vizionate gratuit, în urma unui parteneriat între Telekom Ungaria și Youtube.

Printre trupele prezente la ediţia de anul acesta a festivalului și care vor putea fi urmărite live de publicul din România se numără Future Islands, Alt-J, Gogol Bordelo, Awolnation și multe altele.

Telekom va asigura peste 60 de ore de livestreaming HD de la festival, pe toată durata celor şapte zile ale festivalului, de pe patru scene diferite. În plus, va transmite înregistrări ale concertelor anterioare pe perioada pauzelor.

Festivalul Sziget este un eveniment multicultural de renume şi cu tradiţie în Europa, organizat în luna august pe insula Óbuda din centrul Budapestei.

Inițial conceput ca un festival studențesc, Festivalul Sziget a evoluat de la an la an, iar în prezent găzduiește o varietate bogată de programe culturale și genuri muzicale pe parcursul a şapte zile de petrecere continuă. În fiecare an, evenimentul înregistrează pe Youtube peste un milion de vizualizări din întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: