Începând de astăzi, oferta Telekom TV se îmbogățește cu două noi canale: Paramount Channel și Nick Jr. Acestea sunt disponibile clienților Telekom Romania de...

tv-installationÎncepând de astăzi, oferta Telekom TV se îmbogățește cu două noi canale: Paramount Channel și Nick Jr. Acestea sunt disponibile clienților Telekom Romania de televiziune prin satelit, IPTV și cablu digital. Paramount Channel este inclus în pachetul de bază TV S, iar Nick Jr. în pachetul TV M.

De asemenea, canalele Comedy Central Extra și Nickelodeon figurează, începând de astăzi, în pachetul de bază TV S, din oferta Telekom Romania.

Astfel, clienții Telekom Romania Communications beneficiază de 3 canale suplimentare în pachetul de bază TV S: Paramount Channel, Comedy Central Extra și Nickelodeon.

Posturile nou introduse acoperă o gamă largă de tematici. Iubitorii de film au la dispoziție Paramount Channel, dedicat filmelor de calitate, precum și Comedy Central Extra, dedicat filmelor de comedie, dar și serialelor sau emisiunilor de divertisment.

Nick Jr. postul TV fără reclame, dedicat copiilor, oferă conținut amuzant pentru cei mai tineri telespectatori ai familiei, în timp ce Nickelodeon aduce programe educaționale și distractive, dedicate publicului tânăr.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: